Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Barna inntok scenen da Tuen showet på åpningsseremonien

Ingenting å si på stemninga da Lyngdal Cup offisielt ble åpnet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Etter en lang fotballdag i et tidvis forrykende regnvær var det tradisjonen tro duket for åpningsseremonien og oppmarsjen på Lyngdal Cup torsdag kveld.

Fotballformann John Stensland roste rogalendingene og deres betydning både for både Lyngdal Cup og byen før ordfører Jan Kristensen offisielt åpnet årets cup med et fotballspark.

Tuen-show

Det som uten tvil falt i best smak hos de mange fremmøtte fotballspillerne, var den lokale DJ-en Tore Tuen.

Barna og ungdommene digget de hørte og danset og hoppet løs. Ved flere anledninger ble de så ivrige at de inntok scenen, slik at cupkomiteen måtte få dem til å gå av igjen.

– Det er bare gøy. Så lenge scenen ikke faller helt sammen, så er jeg fornøyd, sier artisten selv og ler.

– Trøkket vokser

Tuen har nå fremført fire ganger på cupens åpningsseremoni. Selv blir 22-åringen stadig mer imponert av publikummet.

– Det har vært sinnssykt gøy hvert eneste år. Jeg føler egentlig det bare bygger seg opp. Det blir stadig flere og flere på Lyngdal Cup, så jeg føler trøkket vokser med cupen. Det er veldig gøy, sier DJ-en.

Gavedryss

Etter musikken var det duket for årets gavedryss – uten tvil et høydepunkt for de ivrige fotballspillerne. Nok en gang inntok flere av dem scenen i jakten på gratis produkter.

Det skal med andre ord ikke sies noe på cupdeltakerne innsats under årets åpningsseremoni. Dermed gjenstår det å så om innsatsen er like god på fotballbanen resten av årets Lyngdal Cup.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...