Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kriget inn poeng på overtid

UAVGJORT: Her er sted befinner Morten Sanden seg. Han har akkurat beinet ballen i mål slik at det ble poengeling. Foto: Per Thime

Mandalskameratene var i ferd med å ta tre poeng, men Morten Sanden ville det annerledes. To minutter på overtid fikk Lyngdal et velfortjent poeng.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LOKALOPPGJØR. Ett poeng mot Mandalskameratene var egentlig to for lite, sett etter 2. omgang. Lyngdal burde nemlig ha scoret både ett og to mål før MK tok ledelsen, men sånn ble det ikke.

Faktisk var det spilt omtrent to minutter på overtid da hjemmelaget scoret. Lyngdal hadde røsket alt av spillere frem, også keeper Aron Lindstrand. Inne i ei kjempemølje i femmeteren fikk til slutt Morten Sanden skuffa ballen over målstreken. Da sto det 1-1.

- Det var vel ikke tvil om at vi fortjente den scoringen og det poenget vi fikk med oss. I andre omgang synes jeg vi er et bedre lag og med bedre uttelling burde vi vunnet, sier Tore Kristensen, spillende trener i Lyngdal.

Trippelsjanse

Da tenker blant annet Kristensen på en mulighet - som ble til tre. Daniel Berglund spilte sin siste kamp og var nære ved å sende Lyngdal i ledelsen etter 67 minutter. Han fikk ikke en, men tre sjanser. Men, keeper sto på riktig plass og hadde i tillegg litt tur på skuddene til Berglund, så mål ble det ikke i hans siste kamp.

TRIPPELSJANSE: Daniel Berglund hadde tre gedigne muligheter, i samme angrep. Foto: Per Thime

Vi har for såvidt forbigått den første omgangen i stillhet, for her var det ikke veldig mye å notere seg for, bortsett fra en halvsjanse eller to. MK var bedre de første 25, men så tok hjemmelaget mer over.

Best i andre omgang

Mandalskameratene tok ledelsen i andre omgang, og det var da spilt i drøye 76 minutter.

- De slipper dessverre alt for billig til. Det starter vel etter en corner vi har, så kommer de til en kontring hvor vi ikke er med i det hele tatt. Jeg føler målet kom litt sånn mot spillets gang, sier Lyngdal-treneren.

Det hadde han rett i. For hjemmelaget kjørte store deler av andre omgang. Berglunds trippel-sjanse er nevnt, men før det hadde også hjemmelaget en stor sjansen. Gjestene keeper vartet opp med en tv-redning, hvor ballen til slutt gikk like over mål.

Også kaptein Espen Hægeland hadde en bra mulighet i andre omgang, men fra skrått hold gikk skuddet hans like over målet.

- Alt i alt så er det jo sånn at vi scorer på overtid og får med oss ett poeng, men likevel sitter jeg med en følelse at vi burde hatt tre, men samtidig møter vi et bra lag.

MK stilte med flere veteraner, blant dem Tor Olve Fagnastø, Inge Nilsen og Are Strømland.

- Rutine kommer man langt med, det er bare nok å se på veteranene MK stilte med. Klasse!, sa Kristensen.

PS! Senere kommer det flere bilder fra kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...