Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Konsmo: Håper på 1500 tilskuere på billøp

KONSMO: Det ligger til rette for mye fart og drama når det skal arrangeres billøp på Konsmo førstkommende søndag. Foto: NMK Konsmo

Søndag innledes motorsportsesongen på Konsmo. Godt vær, gode førere og topp prestasjoner loves før stevnet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KONSMO: - Dette kommer til å bli en super søndag med mye folk og gode resultater, og kanskje seier for våre lokale førere.

Det sier Stein Svardal, to dager før sesongens aller første stevne på motorbanen på Konsmo arrangeres. Det kommer til å bli jørt både bilcross og rallycross.

Det skal konkurreres i flere klasser, for her kommer det gode førere fra Vest-Agder, Aust-Agder, Rogaland og Vestfold.

Spennende lokale førere

Felles for samtlige klasser er at det er gode lokale utøvere som kommer til å stille i solsteiken på banen. For flere er det årets første stevne. Mekkingen i garasjer er unnagjort, nå er det resultater som gjelder.

- Vi har flere lokale som kan hevde seg, både i juni, dame og i herre senior-klassen. Hvis vi starter med juniorklassen så er det nok størst forventninger til NMK Konsmos SIndre Løland. Han har allerede vunnet et prestisjeløp i god konkurranse denne sesongen. Men det er flere gode på start.

Foto: NMK Konsmo

I juniorklassen stiller arrangørklubben med hele ni førere. Alle er tent og klar for dyst.

- Ågedal-familien, dem kommer vi ikke utenom. Nå er det Joakim Ågedal som skal forsøke seg, og det blir spennende å se hva han kan få til.

Senior bilcross

I klassen for senior er det påmeldt hele 27. førere, fra fire fylker.

- Også her er det flere kandidater som kan stikke av med seier og gode plasseringer. Lokale Mats Bakken fra Konsmo hadde en meget god avslutning på sesongen i fjor. Vi er spent på hvordan hans utvikling har vært i vinter, men se også opp for en fører som Magnus Simonsen fra NMK Kvinesdal.

Tett og jevnt

Bilcross damer har fire deltakere, men sterke deltakere. Den ene er Monica Tronstad fra NMK Konsmo.

- Det blir også spennende og jeg tør faktisk ikke helt spå utfallet. Fra NMK Larvik stiller Helene Hvaal, som også kjører rallycross. Hun er veldig god, forteller Svardal.

Noe han har helt rett i. Hvaal ble nemlig nummer to i den første NM-runden i rallycross som ble arrangert på Momarken forrige helg.

PS! Løpene på Konsmo har 67 påmeldte førere og starter førstkommende søndag klokken 11.00. Det gjelder også som kvalifiseringsløp til NMKs landsfinale for junior.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...