Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kommunen samlet deler av kriseteamet

SAMLET: Ordfører Jan Kristensen samlet sammen deler av kommunens kriseteam fredag kveld.

Fredag kveld samlet deler av kommunens kriseteam seg. Uværet som raste, ble snakket om i flere timer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2018 kl 14:20

KRISETEAM: Ordfører Jan Kristensen samlet deler av kriseteamet da været var som verst i går kveld.

- Vi hadde deler av staben samlet til møte hvor vi gik gjennom det vi hadde informasjon om, sier han til Lyngdals Avis.

Strømmen borte

Møtet skulle vært avholdt inne i rådhuset, men slik ble det ikke.

– Der var strømmen gått som i likhet med flere andre steder i kommunen. Vi kom oss opp til Lyngdal bo- og servicesenter, hvor folk fra administrasjonen og politiet var med.

Kristensen forteller om meldinger de hadde fått.

Tålmodighet

– Det gikk mye i trær som lå strødd rundt i distriktet, men selvfølgelig var det også meldinger om de mange som satt uten strøm. Det er fortsatt mange som ikke har fått strømmen tilbake, men jeg tror de alle må være tålmodige, for Agder Energi jobber godt for å få alt i orden så fort som mulig.

I øyeblikket tyder mye på at flere må vente til over helgen før strømmen er tilbake. Heller ikke har hørt hørt om alvorlige skader, men en del materielle skader.

– Det er meldinger om trær som har ramlet over blant annet biler flere steder, men personskader som følge av været har vi ikke hørt om.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...