Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Kollaps i kulissene» tilbake til Lyngdal

BACKSTAGE: Skuespiller Ingar Helge Gimle (t.v.) og turnéansvarlig Jan Huse måtte innse at rekvisittene ikke kom til rette da de skulle spille i Kulturhuset og måtte avlyse. Foto: Erlend Haddeland

I mars i fjor ble kulissene stjålet av en kvinne i 30-årene, og forestillingen ble avlyst. Nå kommer Riksteatret tilbake til Kulturhuset.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TEATER: Det var mange skuffede publikummere i Lyngdal da Riksteatret på grunn av stjålne rekvisitter måtte avlyse forestillingen i mars i fjor.

Innbyggerne i Lyngdal hadde gått mann av huse for å se publikumssuksessen, og det var ikke et ledig sete å oppdrive i Lyngdal kulturhus. Både på Riksteatret og i ensemblet er derfor gleden stor over at «Kollaps i kulissene» nå vil bli vist i Lyngdal.

Trivelig å komme tilbake

– Dette synes jeg er virkelig hyggelig! Vi gleder oss til å vise forestillingen i Lyngdal, sier Ingar Helge Gimle.

LES OGSÅ: Teatertyven pågrepet

«Kollaps i kulissene» handler om et ubehjelpelig amatørteaterlag som skal sette opp et klassisk krimmysterium i ekte Agatha Christie-stil. Det aller meste går imidlertid galt, og mye verre enn de fleste kan tenke seg.

«Kollaps i kulissene» - med originaltittel «The Play That Goes Wrong» – ble kåret til beste komedie i Storbritannia i 2015, og har gått for fulle hus i London i over tre år. Suksessen skal også settes opp på Broadway i New York.

LES OGSÅ: Stjal kulissene, dømt til fengsel

Kommer i oktober

«Kollaps i kulissene» er blitt omtalt som en krysning av «Hotell i særklasse» og «Mr. Bean», en frydefull latterbombe, som i London appellerer til publikum i alle aldre.

De som er med:

Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle, Jan Martin Johnsen, Daniel Adolfsson, Camilla Frey, Espen Sandvik, Jan Huse og Daniel Karlsson. Av Henry Lewis, Henry Shields og Jonathan Sayer. I en norsk versjon av Knut Nærum. Regissør: Kim Haugen, regisassistent Bartek Kaminski. Scenograf og kostymedesigner: Tore Sæther. En Riksteaterproduksjon i samarbeid med Thalia Teater.

Vises i Lyngdal Kulturhus søndag 28. oktober kl. 19.00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...