Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Knøtten Kro: Håper på fortgang i salg

15 MILLIONER KRONER: – Jeg ønsker å frigjøre tid og midler til andre ting, sier Gabriel Løland.

Innehaver og eier av Knøtten Kro i Lyngdal, Gabriel Løland, håper og tror på rask avklaring om salg av kroa.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2018 kl 17:56

- Etter at jeg la ut Knøtten Kro på finn.no har det vært langt over 1000 visninger på annonsen. Det virker å være bra interesse, sier han til Lyngdals Avis.

Det var i går annonsen kom på nettstedet. Etter det har Løland hatt flere henvendelser, både på telefon og på mail.

Prislappen som er satt er 15. millioner kroner.

Frigjør tid og midler

- Det er jo et spisested som går bra. Vi har hatt en jevn omsetning de siste årene og resultatet tegner å bli bra også for 2017, sier han videre.

De siste årene har spisestedet hatt en omsetning på over ti millioner kroner.

- Så hvorfor selge et sted som går bra?

LES OGSÅ: Knøtten Kro til salgs

- Det er to ting. Frigjør tid og hente midler til nye prosjekter jeg kan tenke meg. Hva det eventuelt blir, det får vi komme tilbake til hvis vi selger, forteller han.

Driftselskapet

Det er spisedelen som skal selges, sammen med bakeriet. Han har ikke lagt føringer for salget, som om det skal være et krav om å fortsette med spisested.

- Men det regner jeg nesten med at det gjør, så lenge driften er så bra som den er.

Nå er Løland spent på hva som skjer de neste dagene. Annonsen på finn.no er het med mange treff. I tillegg mener han Lyngdal aldri har vært så spennende som nå.

- Det er veldig mye positivt som skjer her i byen. At jeg skal selge er mer at jeg har lyst å gjøre andre ting fremover.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...