Johan Sanden er tilbake i Lyngdal-drakta: – Morten har mast mye

TILBAKE I LYNGDAL: Johan Sanden har returnert til moderklubben. Her er han i aksjon for Lyngdal før overgangen til Hægebostad i 2016. Foto: Jonas Hovden

Etter to sesonger i Hægebostad returnerer Sanden til moderklubben.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.12.2017 kl 12:44

– Det blir fint å komme tilbake til Lyngdal! Det er her jeg har spilt mesteparten av livet, så det blir gøy å returnere, sier Johan Sanden til Lyngdals Avis.

25-åringen har de siste to sesongene spilt i Hægebostad etter å ha tilbrakt resten av karrieren for moderklubben Lyngdal.

Gjenforent med brødrene

Overgangen innebærer at Sanden-brødrene Morten, Johan og Peder for første gang siden 2014-sesongen spiller side om side i Lyngdal.

– Ja, det blir gøy å spille med dem igjen! Det er jo faktisk en stund siden vi har spilt sammen nå, sier Johan.

Årsaken er at Morten spilte for Kvinesdal i 2015 og at tvillingene meldte overgang til Hægebostad i 2016.

Mye mas

Den nysignerte Lyngdal-spilleren legger ikke skjul på at brødrene Morten og Peder har prøvd hardt å få ham tilbake til moderklubben.

– Hehe, ja, de har mast. Spesielt Morten har mast mye! Men jeg tar jo valget basert på hva jeg har lyst til, ikke hva andre sier, forteller 25-åringen.

SAMLES IGJEN: I 2016 og 2017 spilte Morten (t.v.) og Johan Sanden (t.h.) mot hverandre i Lyngdal og Hægebostad. Kommende sesong er alle Sanden-brødrene igjen samlet i Lyngdal. Tidligere Lyngdal-kaptein Rolf Eikeland (i midten) spiller for Kvinesdal i 2018. Foto: Erlend Haddeland

Kjempefornøyd storebror med Bjørnstøl-stikk

Storebror Morten er svært tilfreds med at lillebror skal spille i Lyngdal-rødt i 2018.

– Veldig gøy å få Johan tilbake! En bra spiller som jeg vet Tore Kristensen vil få enda mer ut av enn det Steinar (Bjørnstøl) fikk ut av Johan i Hægebostad, sier han med et lurt smil.

Eldstebror Sanden legger ikke skjul på at han har vært aktiv i å få brødrene tilbake etter at de meldte overgang til Hægebostad vinteren 2016.

– Hehe! Jeg maste mye på Peder i fjor da vi fikk ham, og jeg snakket også med Johan. Vi vil alltid ha gode spillere til Lyngdal, men de må bestemme selv hvor de vil spille. Det blir mye gøyere på trening og kamp med gode spillere og mer konkurranse, svarer han.

Takker Hægebostad

Johan Sanden meldte i likhet med tvillingbroren Peder, Johannes Toft og Rolf Eikeland overgang til Steinar Bjørnstøls Hægebostad i forkant av 2016-sesongen.

Mens Peder valgte å returnere til Lyngdal foran årets sesong, ble Johan igjen. Laget fra dalen ble derimot funnet for lett i årets 4. divisjon og må dermed spille i 5. divisjon i 2018. Det fristet lite for Johan, som nå har signert en ett-års-kontrakt med Lyngdal som spiller i 4. divisjon.

– Det blir fint å ta på seg i Lyngdal-drakta igjen selv om det har vært fint i Hægebostad. Jeg er veldig fornøyd med mesteparten av tida i klubben, uten om at det ble lite poeng den siste halvdelen av årets sesongen. Men det har vært gøy og fint å treffe nye folk, sier den tidligere Hægebostad-spilleren som nå er klar for Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...