Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Jeg hadde en dårlig opplevelse på sykehuset»

DÅRLIG OPPLEVELSE: Martin Narvestad mener han ble behandlet dårlig. Foto: Per Thime

90 år gamle Martin Narvestad fra Lyngdal har opplevd sykehus på godt og vondt. Siste gang fikk han rett og slett vondt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SYKEHUSOPPHOLD: 90-åringen fra Lyngdal bor til vanlig i omsorgsleilighet ved Lyngdal bo- og servicesenter. For et par uker havnet han på sykehus i Flekkefjord.

- Jeg hadde verk i ryggen og ble kjørt til sykehuset, men allerede neste dag ble jeg sendt til sykehuset i Kristiansand, forteller han.

Smerter

På sykehuset i Kristiansand ble han undersøkt og lå over til neste dag. Det ble konstatert gallestein og da var operasjon neste punkt.

- Men før dette skulle jeg bli lagt fra en seng over til en annen. Som de fleste vet så er det ikke bare flate senger, men senger med karmer på begge sider på sykehus. Disse kan med letthet legges ned slik at det går lett å komme seg over, sier han.

Det ble imidlertid ikke gjort i hans tilfelle.

- Vondt hadde jeg fra før, men da jeg skulle bli lagt over tok de aldri ned karmene på senga. De rundt tok tak i meg og nærmest bare reiv meg over mot den andre senga.

Skreik

Det gjorde vondt forteller han videre.

- Jeg skreik så hele sykehuset hørte det, og jeg fikk noen enorme smerter som jeg ennå sliter med. Jeg ble løftet helt feil, sier han mens han tar seg en paracet mot smertene.

Han legger til:

- Det er ikke for å være vrang eller for å klage, men jeg er 90 år, og selv om jeg er en gammel mann så har vi alle rett til lik behandling på sykehus. Resultatet for meg er at jeg nå bruker smertestillende piller fire ganger til dagen. I tillegg har jeg også brukt morfinplaster for smertene mine.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...