Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Jeg er stolt av jentene»

TOPPSCORER: Sarah Farbrot Sakariassen scorer stort sett mye mål for Lyngdal. I siste kamp før jul scoret hun 16 ganger mot Borhaug. Foto: Per Thime

Lyngdals håndballdamer tar juleferie på 4. plass. Det er lagets trener godt fornøyd med.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HÅNDBALL: – Ja, det skal vi være veldig godt fornøyd med, for det er ikke alt som har gått på skinner den første delen av sesongen, sier Arild Andreassen.

Skader og sykdom har nemlig vært med å prege deler av serien før jul.

– Kyssesyke og skader på flere spillere har ført til at vi ikke har stilt med mer enn ti spillere på en del kamper. Mot Borhaug sist var det ikke mer enn åtte spillere, forteller han

Oppvisning

Men det var det nok ikke så mange som la merke til i negativ forstand. Jentene hadde nemlig studert Borhaug litt på forhånd da laget spilte kamp mot Giv Akt 2.

– Vi visste hva som ventet og benyttet oss av det. Lyngdal malte på, scoret i bøtter og spann og feide all motstand til side, allerede etter en omgang, sier treneren.

22–9 sto det etter den første omgangen, og det stoppet ikke med det.

Håper på en plass opp

Damene ga seg ikke før de hadde scoret 46 mål. Borhaug var rett og slett blitt ydmyket i egen hall. 16 mål av Sarah Farbrot Sakariassen, 14 mål av Ingrid Haukalid og syv mål av Ane Tesaker.

– Det var en kveld da alt stemte for oss. Treningsmaskinen Sarah scorer alltid mål, og Ingrid fra Jørpeland vet vi er god, og Ane på strek står for rutinen og spiller alltid bra, også i forsvar, konkluderer treneren.

Han er forresten optimistisk på fortsettelsen.

– Vi har vært utsatt for mye skader og sykdom, men nå ser det ut til å være på gang at spillere er på vei tilbake, heldigvis. Det betyr at vi blir flere spillere på treening og kan stille fulltallig på kampene. Det gjør det meste bedre, og dermed kan vi kanskje legge lista der at vi har lyst å klatre på tabellen og kanskje komme blant de tre beste lagene til slutt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...