Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Innsigelse mot boligprosjekt i sentrum

KAN BLI: Som dette kan det bli, men foreløpig er det kommet en innsigelse fra NVE. Foto: Asplan Viak

27 nye leiligheter, næringsbygg og fortsatt publikumsrettet virksomhet i første etasje. Det er planene, men nå er det kommet innsigelse mot planene for tomta i Kirkeveien der Rimi hadde sin butikk i Lyngdal tidligere.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BOLIG: Det er Fylkesmannen i Agder som har sendt brev til kommunen, vedrørende en innsigelse mot planene.

Det er NVE som har kommet med innsigelse i forbindelse med boligprosjektet i Kirkeveien. Planen er altså etablering av boliger i nytt påbygg over det eksisterende næringsbygget. I tillegg omfatter planene offentlig parkering, lekeplass med mer.

I brevet fra Fylkesmannen heter det:

«NVE fremmer innsigelse til detaljregulering for boliger og næringsareal pa? Kirkeveien 18 - Strands eiendom - Lyngdal kommune -Planid 201803, fordi det er mangelfullt vurderingsgrunnlag knyttet til hvorvidt tiltaket kan gjennomføres med tilstrekkelig sikkerhet mot skred».

Fylkesmannen mener videre at brevet fra NVE er begrunnet på en god måte og at det derfor kan fremmes en innsigelse for kommunen.

I planene er det ikke kommet andre innsigelser fra statlige myndigheter.

Det er Aspaln Viak som har kommet frem med planforslaget for eiendommen det gjelder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...