Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Inngikk forlik - får 15 måneders lønn

SLUTTOPPGJØR: Anne Moi Bø er enig med Lyngdal kommune om sluttoppgjør.

Lyngdal kommune sa opp helse- og omsorgssjef Anne Moi Bø. Hun svarte med søksmål for usaklig oppsigelse. Nå er det inngått forlik før det kom til tingretten.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

ARBEID: Det er Lister24 som meldte dette søndag kveld.

Det har vært en arbeidskonflikt mellom Anne Moi Bø og Lyngdal kommune. Det er bakgrunnen for saken.

Hun ble sagt opp fra sin jobb, men mente oppsigelsen var usaklig. I november i fjor ble det også kjent at hun gikk til sak mot kommunen.

LES OGSÅ: Svarer med søksmål

Partene skal før jul ha kmommet til enighet i et rettsforlik. Det var i utgangspunktet satt av fem dager til saken i retten, hvor det skulle føres over 40 vitner.

– Jeg er glad for at kommunen under rettsmeklingen trakk oppsigelsen mot meg, og at jeg fikk muligheten til å si opp selv. Det er viktig for meg å kunne bestemme over min egen arbeidssituasjon. Slik situasjonen var, ønsket jeg ikke lenger å jobbe i kommunen, kommenterer Anne Moi Bø, overfor Lister24.

Det skal i forliket være enighet om at Moi Bø tar med seg 15 måneder med lønn, samt at hun beholder mobil og nettbrett.

LES OGSÅ: Ønsker minnelig løsning i oppsigelsessak

Overfor Lister24 forteller rådmann Norman Udland, at kommunen er tilfreds med løsningen.

- Vår grunnholdning er at vi ønsker å løse konflikter på et lavest mulig nivå, og komme til enighet før sakene havner i rettsapparatet, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...