Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ingunn Foss: Spesielt å bli bedt for

STERK OPPLEVELSE; Stortingsrepresentant Ingunn Foss opplevde det som sterkt å bli bedt for. Foto: Lars Rekaa

– Det var utrolig sterkt, sier stortingsrepresentanten fra Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

NASJONAL BØNNEFROKOST: Lørdag inviterte menighetene i Lister til bønnefrokost i Lyngdal kirkesenter. Arrangementet var en del av den landsomfattende Nasjonal bønnefrokost.

Opplegget var rett og slett av menighetsledere, menighetsmedlemmer og andre troende kom sammen for å be for lokalsamfunnet og landet. Politikerne var spesielt invitert, og Ingunn Foss møtte opp.

Måtte samle seg

Hun fikk et sterkt møte med bønnen.

– Det er utrolig sterkt å bli omsluttet av et slikt fellesskap, å bli tatt med i bønnen. Det betyr jo også at folk ser jobben vi gjør, sa hun til Lyngdals Avis etterpå.

– Jeg hadde tenkt å bruke ettermiddag til å går tur. men det spørs om jeg ikke må hvile litt og samle meg i stedet, sa Ingunn Foss.

Ideen

Det var Stein Sørensen fra Lyngdal som fikk ideen. Han leder den nasjonale bønnefrokostkomiteen.

BØNNEKAOS: Finbogi Olsen syntes bønnefrokosten var i overkant velordnet. Han oppfordret til bønnekaos – og ble hørt. Foto: Lars Rekaa

I Lister var det prost Geirulf Grødem fra Lyngdal og Glenn Tønnessen fra pinsemenigheten i Flekkefjord som hadde lagt opp det hele.

De hadde fått med seg Elisabeth Botn til å bidra med sang. Hun ble akkompagnert av Nimrod Pal.

De hadde også sørget for at Jacobina Olsen fra frelsesarmeen i Farsund, tidligere frikirkepastor i Lyngdal, Torvald Hartvigsen, Tom Kleve og sogneprest Ragnhild Synnøve Lied stilte seg i spissen for flere av bønnene.

FROKOST: Mat er et viktig innslag ved en bønnefrokost. Her forsyner Mecida Agirman fra Flekkerøy (til venstre), Arvid og Solveig Moi fra Feda seg. Foto: Lars Rekaa

Og før bønnen startet inviterte arrangørene på frokost i kafeen på Kirkesenteret.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...