Ingen vil rykke opp - må likevel spille opprykkskamp

OPPRYKK: Maren Njerve og Lyngdals damer må spille opprykkskamp, selv om verken Lyngdal eller Rygene vil rykke opp. Foto: Per Thime

Verken Lyngdal eller Rygene ønsker opprykk til 2. divisjon, men kampen om opprykk skal spilles. - Latterlig, sier Rygene-treneren.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2018 kl 06:43

FOTBALL: - Dette er bare latterlig og helt bak mål. Hvorfor skal en kamp om opprykk spilles når ingen av lagene ønsker opprykk?

Det sier Rygene-trener Svenn Roy Dalen til Lyngdals Avis.

I likhet med Lyngdals damer har Rygene hatt en enkel vei til topps på tabellen i sin pulje i Aust-Agder.

Serien er vunnet med klar margin, men opprykk passer ikke inn i klubben.

- Vi har for det meste eldre spillere på laget vårt. Flere er eldre husmødre som har dette som en fin hobby. Skal vi opp krever det mer trening og ikke minst er reisene lenger. Det passer oss ikke. I tillegg er vi heller ikke gode nok for spill i 2. divisjon, fortsetter treneren.

IKKE OPPRYKK: Heller ikke damene til Rygene ønsker opprykk, men likevel skal opprykkskampen mot Lyngdal spilles. Foto: Rygene IL

To kamper

Dette til tross: Både Lyngdal og Rygene har fått beskjed om at det skal spilles to kamper. Den første kampen spilles på nøytral grunn på Flekkerøy 10. oktober.

- Det er kampen som gjelder opprykk. Vi skal selvfølgelig møte, men dette er altså en kamp som aldri skulle vært spilt. Den betyr ikke noe som helst, fortsetter Rygene-treneren.

Han forteller videre om kostnader ved kampen, spillere som må ta seg fri for å være med i en ubetydelig kamp.

IKKE OPP: Henriette Simonsen til høyre og Tonje Reiersdal spiller for Lyngdals damelag. Laget er satt opp i kvalikkamp om opprykk, men verken Lyngdal eller Rygene har ønske om opprykk, men kampen skal etter planen spilles. Foto: Per Thime

- Det var den ene kampen, men kampen om KM-tittelen er viktigere. Det er over en kamp og vi skal gi Lyngdal kamp. Men vi vet det er et godt lag, og mye tyder på at pulja i Vest-Agder er bedre enn den vi spiller i.

Kampen om kretsmesterskapet spilles 13. oktober på Prestheia.

En pulje

Dagens 3. divisjon for kvinner i Agder spilles i to puljer. Flere har stilt spørsmål om det bare burde vært en pulje.

- For oss i Rygene er det nok ikke aktuelt. Vi ville da fått reiser fra Flekkefjord og det er langt på hverdager. Jeg ser fortsatt for meg to avdelinger i Agder, og mener det er det beste.

Lyngdals Avis har også forsøkt å kontakte NFF Agder, uten hell.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...