Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ikke for sent å melde seg på til 17. mai

GENERAL: Thor Ove Aas er general for det meste av det som skjer i Lyngdal. Så også med folketoget. Foto: Arkivfoto

Det er en god tradisjon med Folketoget i Lyngdal på 17. mai. Og du kan ennå melde deg på hvis du vil være med.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

17. MAI: – Det er flott og vise frem alt som rører seg og det skal da være nok å ta av, sier Thor Ove Ass, leder av markedsforeningen i Lyngdal.

Det er ikke lenge igjen, men du kan fortsatt melde deg på til deltakelse i Folketoget.

– Hvert eneste år ønsker vi å lege det beste toget noensinne her i Lyngdal, og vi treffer jo ganske bra også, humrer 17. mai-sjefen. For han er også det, sammen med alle andre roller.

Kreativitet

Når Folketoget arrangeres om ettermiddagen rundt i Alleen er det trolig mellom 3000 og 4000 tilskuere på plass langs ruta. Det gir et godt grunnlag for å markedsføre lag og foreninger, eller andre som ønsker å vise seg frem på nasjonaldagen.

– Dette er jo noe alle kan melde seg på. Og et poeng kan kanskje være at det er siste året Lyngdal er egen kommune, for neste 17. mai er vi sammen med Audnedal i en felles kommune. Om dette er noe å spinne på, vet jeg ikke, men det kan jo være, sier han.

Han satser på at lyngdølene er kreative, for det har han sett før at de er.

– Kreativitet er en fin ting. Det er trolig nok av ting å velge mellom. Kanskje er det noen politiske vedtak som er er gjort man kan dra videre på, vi får nytt kommunevåpen, vi har Rosfjorden og fartøy som kommer og går, men det er mer enn nok å velge i. Vær kreative, da blir det et artig folketog, tror jeg.

Premiering

– Alle kan ikke se på, noen må også gå i toget, humrer Aas.

Og det blir helt sikkert en del som kommer til å ta turentil Alleen, kanskje i forskjellige kostymer.

– Vi skal også dette året premiere de beste innslagene. 5000, 3000 og 1000 kroner er pengepremiene vi tar med oss ned til Alleen denne dagen. Vi håper folk igjen tar utfordringen og gjør dette til den spesielle dagen det tross alt er. 17. mai er stort også i Lyngdal, avslutter en spent mann som selv tar turen i toget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...