Idrettslagets aller første daglige leder på plass

PÅ PLASS: Roger Abusland er Lyngdal Idrettslag sin aller første daglige leder. I dag startte han i jobben. Foto: Per Thime

Roger Abusland er på plass i ny jobb i Lyngdal Idrettslag. I første omgang i en 20 prosent stilling, men som fra 1. mars utvides.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

– Jeg starter med en fast dag i uka på kontoret ved stadion, men utvider til to i februar og til tre dager fra mars, sier han til Lyngdals Avis.

Dermed er også en slags ny epoke staket ut for idrettslaget med rundt 1300 medlemmer. Daglig leder har nemlig idrettslaget aldri hatt. Tirsdag fikk Roger Abusland delt ut nøkler til sitt nye kontor ved stadion.

Ikke ukjent

– Her trengs det nok en ørliten opprydding, men det ser vel bra ut, sier han i det han låser seg inn.

På sin første dag er han korrekt antrukket i idrettslagets farger. Han er ikke ukjent med idrett, for han har vært med i idrettslaget i flere år.

– Men i denne rollen, den er jeg ny i - i hvert fall i idrettslig sammenheng.

Ikke 100 prosent

Da idrettslaget søkte etter sin aller første daglige leder var det stor interesse. Det ble vurdert å ansette i full stilling.

– Da jeg søkte ga jeg beskjed tidlig om at en full jobb ikke var aktuelt. Jeg har en del andre ting ved siden av som jeg trives med og som ikke ville latt seg kombinere. Da det var greit for idrettslaget takket jeg også ja.

Les mer om Abuslands nye jobb i papirutgaven torsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...