Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Idag kommer påskeharen

PÅSKEHARE: Thor Ove Aas – for anledningen iført ett av Lyngdal markedsforenings to påskeharekostymer. Foto: Lars Rekaa

Påskeharen er klar for Alleen både i dag og påskeaften.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BYPÅSKE: Det har blitt tradisjon i Lyngdal at påskeharen dukker opp de to lørdagene ved påsketider.

Her skal vi røpe en hemmelighet: Et brunt og et rosa harekostyme henger allerede klare i et garderobeskap i lokalene til Lyngdal markedsforening.

Handledag

For selv om det er Lyngdal Brass som rykker ut og skaper bypåskestemning, er det markedsforeningen som trekker i trådene.

Thor Ove Aas, daglig leder i foreningen, sier at det er naturlig for foreningen og dens medlemmer å gå tungt inn for å skape stemning i byen.

Les også: Påskemoro i Alleen

– Påskeaften er faktisk en av de tre beste handledagene i året i Lyngdal, sier han.

Det bekrefter Kristen Nissen Dragland, daglig leder i interørbutikken Bazaren.

– Folkeliv er jo også et vårtegn. Men vi merker klart at det er mye folk i Alleen påskeaften. Slik er det gjerne etter noen stille dager, sier hun.

Omfattende program

Brassen skal uansett få hendene fulle. Det er et omfattende program de har fått ansvaret for.

Både palmelørdag og påskeaften skal de selge påskemat (Les: lapper og pølser) i paviljongen. De skal dessuten sørge for at alle barn kan få male egne påskeegg. Og så skal musikantene legge opp til påskerebus for barn og påskelotteri for voksne.

Selveste påskekyllingen skal trekke vinnere. I alt fire lyngdalskort venter på vinnerne...

Gratis barnekino

– Og i tillegg stiller Kulturhuset opp med gratis kino for barn på påskeaften, forteller Aas.

Da vises den litt skumle Disney-filmen «Coco»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...