Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

I kveld bør de reise seg!

NY KAMP: I forrige serierunde var det lite sprut over Lyngdal, men allerede i kveld er det nye muligheter. Foto: Per Thime

Lyngdal har muligheten til seier, men da må det bedre innsats til enn i forrige kamp da det ble tap mot Vigør.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TABELLTOPP: Før kveldens oppgjør hjemme mot Vindbjart 2, er det Våg som har overtatt tabelltoppen, ett poeng foran Lyngdal - som har en kamp mindre spilt.

Det er en meget jevn pulje vi snakker om. Serieleder Våg står med 31 poeng, mens Fløy 2 som er på 6 plass bare er fire poeng bak, med en kamp mindre spilt.

Uinspirert

I forrige runde var det ikke mye å skrive hjem om, for Lyngdals del. Gjestene fra Kristiansand fikk det overraskende enkelt, for de møtte til tider et uinspirert hjemmelag.

Skal tabelltoppen gjenerobres er det bare seier som teller for Lyngdal. Høsten blir både lang og spennende. Mye tyder på at Lyngdal kommer til å være der oppe i toppen.

Flere kamper

Det er meldt oppholdsvær når kampen spilles i kveld, så det er en fin mulighet for å gi laget støtte mot toppen av tabellen.

Det spilles også en rekke andre kamper i samme puljeg som Lyngdal i kveld (favoritter i uthevet tekst).

  • Fløy-Kvinesdal
  • Donn 2-Mandalskameratene
  • Arendal 2-Express
  • Lyngdal-Vindbjart 2

JEVNT: Det er tett og jevnt i toppen av tabellen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...