I dag spilles det toppkamp mot Flekkefjord!

KAMPKLAR: I ettermiddag er det lokaloppgjør på Uenes i Flekkefjord. Det blir trolig tett og jevnt, men Lyngdal bør dra hjem med tre poeng. Foto: Per Thime

Det er like greit å hoppe i det, for allerede i ettermiddag spiller Lyngdal høstens første seriekamp. Det er toppkamp på Uenes i Flekkefjord, i det som kan bli en meget spennende høst.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Når Lyngdal i ettermiddag reiser hjem fra Flekkefjord, bør det være med tre poeng. I det som er en rekordjevn serie er nemlig åpningen på høstsesongen særdeles viktig. For rødtrøyene fra ku-byen var vårsesongen bra. Laget ledet lenge serien, men på tampen krøp Express forbi på bedre målforskjell. Status er den at det faktisk er fire lag som står med 23 poeng. Express, Lyngdal, Flekkefjord og Fløy 2. Poenget bak der følger Arendal 2.

- Høstsesongen gleder vi oss til. Divisjonen har vært enormt jevn i vår, og alt tyder på at det også vil gjelde høstsesongen. Så vi forventer mange jevne tette kamper utover, sier spillende trener, Tore Kristensen.

Vant sist

Når Flekkefjord lørdag er motstander er det også laget som ble slått 1-0 i årets første seriekamp. Hjemme på Uenes har ikke laget tapt i serien.

- Flekkefjord har gjort det bra, og blir en tøff kamp. Men vi har hatt et ok tak på dem, så satser vi på at det vedvarer, fortsetter en optimistisk trener.

To ut og to inn

I et par av vårens kamper var det frafall av spillere på Lyngdals lag. Det var også en den største utfordringen de hadde. En noe tynn stall kan også sette en stopper for eventuelle opprykksplaner. Høsten blir lang og tøff, men det kan også gå hele veien. Men det er forandringer i spillerstallen før dagens kamp, eller i det minste til skolene starter senere denne måneden.

- Vi mister Aleksander Gundersen og Andre Ubostad, som skal studere. Inn har vi fått Ole Kristian Fuglestad (Farsund), som ser veldig spennende ut. Så har i tillegg Ådne Ingebretsen flyttet hjem igjen etter studier i Australia. Det blir spennende å se hvor god han har blitt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...