Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

I dag løp de inn en halv million kroner

LØP INN PENGER: Helene Johansen (t.v.) og Johanne Knudsen deltok i det årlige misjonsløpet i Alleen. Foto: Per Thime

Elevene ved KVS brukte en time i formiddag på å samle inn penger. Resultatet ble flere hundre tusen kroner til prosjekt i Kenya. De løp pengene inn i Alleen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 17:58

IMPONERENDE INNSATS: Det var rett og slett en imponerende innsats elevene la ned under det årlige misjonsløpet. Mosjon fikk de også i den 600 meter lange løypa rundt i sentrum.

Det dreier seg om innsamling for foreldreløse barn i Kenya. Det skal bygges hus til dem, og prisen for hvert hus er på 80 000 kroner. Elevene samlet inn penger ved hjelp av sponsorer som enten betalte et fast beløp eller et beløp per runde skolevelevene løp.

Godt fornøyd med resultatet

- Jeg er meget godt fornøyd med både innsats og beløp, sier Helene Johansen, som løpte inn 3300 kroner på de 19 rundene hun gjennomførte i løypa.

Solid innsats også av hennes venninne, danske Johanne Knudsen, som løp 18 runder og fikk inn 2100 kroner.

- Dette er jo gøy å være med på. Vi får trim, men så er det også litt konkurranse om hvor mange runder vi løper, sier Knudsen etter løpet.

Og selve løpet varer i en time, men det var valgfritt om elevene løpte i en time eller så lenge de ville, før timen var passert.

Imponert lærer

- Jeg må si at jeg er mektig imponert over både fremmøte og innsatsen. Her er det rundt 275 elever og lærere som bidrar, og elever som har løpt inn tusenvis av kroner til et så godt prosjekt, sier lærer, Martin Lande.

KVS arrangerte det årlige misjonsløpet i Alleen i dag. Inntektene fra løpet går til et prosjekt i Kenya.

Han tok seg også av spaker og mikrofon og holdt publikum godt orientert over utviklingen, og om prosjektet i Kenya.

Viktig prosjekt

Jonas Lorentzen er russ ved KVS, og dermed en av de ansvarlige for misjonsprosjektet ved skolen. Han holdt ut hele timen og samlet inn godt med penger, faktisk en tiendedel av hva et hus koster, nemlig 8000 kroner.

8000 KRONER: Jonas Lorentzen løp 27 runder og samlet inn 8000 kroner til misjonsprosjektet i Kenya. Foto: Per Thime

- Jeg er godt fornøyd med resultatet og mektig imponert av alle sammen som stilte opp. Det blir spennende å se hvor mye vi klarer å samle inn totalt sett, men jeg er sikker på at det kommer til å bli bra.

De satte et forholdsvis hårete mål om 700 000 kroner og håper på 1. million kroner i løpet av året.

- Det er også litt konkurranse i dette, for vi har en skole i Grimstad som vi konkurrerer med. De vet jeg har samlet inn 1. million kroner.

Resultatet for joggeturen er i ettermiddag klart, og det viser seg at de det ble løpt inn 477 740 kroner på en time.

Personen som løp lengs nådde 30 runder. Hver runde var 600 meter.

Ordfører Jan Kristensen (H) tok seg av åpningen av arrangementet og hadde også tatt på seg trimskoene for anledningen. Lyngdals øverste leder tok seg også en runde i den 600 meter lange løypa.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...