Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Hun vil utvide puben, men kommunen svarer ikke

FRUSTRERT OG SINT: Line Berge ønsker å utvide puben i Korshamn, men kommunen svarer henne ikke. Foto: Per Thime

Det er et halvt år siden Line Berge sendte en søknad til kommunen om utvidelse av puben i Korshamn. Hun ville ha det klart til sommerferien, men kommunen svarte aldri.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2018 kl 15:01

FRUSTRERT: - Det er rett og slett frustrerende at kommunen ikke tar seg bryet med å svare på henvendelsen. Det er puben som gjør at vi kan ha butikk her på årlig basis, og vi hadde lyst å utvide slik at det blir plass til flere, sier Line Berge til Lyngdals Avis.

1. million kroner

I planene til Berge ligger det en utvidelse som betyr flere plasser ute, tak over puben og en liten fasadeendring for butikken. Inngangen vil bli noen meter lenger borte enn der den er i dag.

SKISSE: Noe slikt er det tenkt å se ut etter en utvidelse i Korshamn, hvis kommunen til slutt svarer og godkjenner.

- Vi vet at også fylkesmannen skal inn i bilde, men i første innstans er det kommunen som skal svare. Jeg kjenner til at det er en 12. ukers-regel, men her i kommunen gjelder tydeligvis ikke den.

IDYLLISK: 23. grader i Korsham i ettermiddag, og Line Berge nyter gode dager i butikken. Foto: Per Thime

- Ikke godt nok

Det er ikke første gang det er personer som ikke får svar fra kommunen når det gjelder slike søknader. Tidligere har det vært oppe flere ganger, også politisk.

REAGERER: Dette er ikke godt nok og kommunen må skjerpe seg, sier Høyres Roger Abusland. Foto: Arkivbilde

- Dette er dessverre ikke noe nytt, men desto like kjedelig. Og bare så det er sagt: Dette er ikke godt nok fra kommunens side. Jeg kommer til å ta dette videre, også politisk. Nå får det være nok, her må kommunen komme seg på banen og følge regelverket, sier Roger Abusland (H).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...