Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Hun vil heve kongepokalen over hodet

FINALEKLAR: Ragnhild Torgersen storspilte i semifinalen i NM. Lørdag er det cupfinale for Torgersen og Randaberg. Foto: Per Thime

Lørdag spilles det cupfinaler i volleyball. Lyngdal er representert med Ragnhild Torgersen i kvinnefinalen. Hun håper å heve pokalen etter Randabergs kamp mot Førde.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2019 kl 06:55

VOLLEYBALL: - Ingenting hadde smakt bedre enn en seier, sier Ragnhild Torgersen til Lyngdals Avis fredag formiddag.

Hun er kaptein for Randabergs damelag som er på vei til Oslo, først for å forberede seg og trene, før laget lørdag ettermiddag spiller NM-finale mot Førde i Ekeberghallen.

Godt forberedt

Forrige helg hadde Randaberg spillefri - men ikke fri fra trening.

- Vi hadde en god helg med trening for å være best mulig forberedt for lørdagens cupfinale. Vi vet at Førde er gode, men i cupen kan lagene stille annerledes enn i serien. Det betyr at vi i Randaberg har forsterket laget i cupen. Det er en viktig årsak til at vi spiller cupfinale, fortsetter lyngdøl Torgersen.

VOLLEYBALL: Ragnhild Torgersen spiller NM-finale i volleyball lørdag ettermiddag. Foto: Per Thime

For på grunn av en avtale med blant annet Kristiansand Sandvolleyballklubb kan spillere som ikke spiller klubbvolleyball gjøre det for andre klubber. Med en lignende avtale med KFUM Stavanger fører det til at Randaberg styrker laget i cupen.

Vil vise seg frem

Torgrsen forteller videre at hun mener Randaberg har et litt bedre lag på papiret, men at de også kan være noe ustabile - som laget har vist i serien.

- Førde er et bra lag som holder et stabilt toppnivå med stor stall. Vi har også en god bred stall, men er litt mer preget av ustabilitet, mye grunnet at vi ikke har fått spilt så mye sammen. Jeg håper det blir en god volleyballkamp som viser resten av Norge hva toppnivået kan by. Og jeg håper enda mer på at vi kan heve pokalen til slutt.

PS! Nm-finalen sendes ikke på NRK eller TV2 som tidligere, men gjennom en betalingstjeneste fra Amedia.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...