Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Hun gleder seg til kveldens konsert

GLEDER SEG: Helene Bøksle gleder seg til gjensynet med Lyngdal kirke.

Helene Bøksle er i gang med en omfattende juleturné. I kveld synger hun i Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

JULEKONSERT: - Jeg gleder meg til å synge i Lyngdals vakre kirke igjen. Jeg har gjort det tidligere, på et mindre konsertarrangement for mange år siden. Men dette er første gang jeg er i Lyngdal på julekonsertturné, sier hun til Lyngdals Avis.

Helene Bøksle har vært på veien i to uker snart nå. Turneen startet i Tromsø, og Lyngdal er det eneste konsertstedet i Listerregionen.

Billetter

- Det har vært utsolgte hus over alt - også i Grieghallen i Bergen - bortsett fra i Lyngdal. Der er det billetter igjen, og det vil også være billetter å få kjøpt ved døra, forteller Helene Bøksle.

Turneen «Det hev ei rose sprunge» avsluttes i Ullern kirke i Oslo 22. desember.

Helene Bøksle er en av landets mest erfarne juleartister - og trekker hvert år tusenvis av publikummere. Navnet på turneen, «Det hev ei rose sprunge», er basert på Helenes kritikerroste juleplate fra 2009.

Klassikere

Det er første gang Bøksle holder julekonsert i Lyngdal kirke.

I kirken vil tilhørerne blant annet få høre juleklassikere som «O Helga Natt», «Mitt hjerte alltid vanker», og «Deilig er jorden» - i tillegg til flere av Helenes særpregede julesanger.

Helene Bøksle har gjennom flere år samarbeidet med Kirkens Nødhjelp - og i år skal Helene bidra til å støtte deres julekampanje: Et barn er født.

Stjernelag

Med seg på turnéen har hun flere av Norges fremste musikere: Sindre Hotvedt (piano) Markus Lillehaug Johnsen (gitar) og Jonas Kilmork Vemøy (perkusjon/trompet). Helene har også med seg barnekor.

Helene slapp i slutten av oktober 2018 sin siste plate «The Blue Wave» etter mer enn to års samarbeid med den kjente irske tekstforfatteren og låtskriveren, Brendan Graham - som står bak verdens hiter som «You Raise me Up» og «The Voice».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...