Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Hun er nominert på 2. plass

2. PLASS: Benedichte Limmesand Hellestøl er nominert på 2. plass. Foto: Erlend Haddeland

Nominasjonskomiteen har levert sin innstilling til Agder Høyres fylkestingsvalgliste 2019 - 2023. Benedichte Limmesand Hellestøl fra Lyngdal er på 2. plass.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2018 kl 09:05

POLITIKK: Andre politikere fra Lyngdal og Audnedal står langt nede på listeforslaget.

Nominasjonskomiteen anbefaler Arne Thomassen (59) fra Lillesand som Høyres fylkesordførerkandidat for Fylkestingsvalget neste år.

På de neste plassene følger 2. kandidat Benedichte L. Hellestøl (31) fra Lyngdal, 3. kandidat Mathias Bernander (29) fra Kristiansand og 4. kandidat Torunn Ostad (46)

Kompetanse og erfaring

Dagens fylkesordfører i Vest-Agder, Terje Damman fra Mandal, er foreslått på 7. plass på lista.

– Alle hadde stor oppslutning i prøvenominasjonen til Agder Høyres foreninger og i urnominasjonen for alle våre medlemmer og oppnådde sterk støtte på tvers av regioner og kommuner. Komiteen har i tillegg til en god alder-, kjønns- og geografisk spredning, vurdert en rekke forhold som kompetanse, erfaring og samlet representasjon for å bygge en komplett og velfungerende fylkestingsgruppe, heter det fra nominasjonskomiteen.

Høyre har i dag 9 fylkestingsrepresentanter i Aust-Agder fylkesting og 8 i Vest-Agder, inkludert fylkesordføreren. Agder fylkesting skal bestå av 49 fylkestingsrepresentanter.

Møte i november

- Nominasjonskomiteen mener at Høyres liste med anerkjente, dyktige og engasjerte politikere fra hele Agder gir et godt grunnlag for å få fylkesordføreren og mange fylkestingsrepresentanter i det nye fylkestinget.

Agder Høyres nominasjonsmøte avholdes 26. november i Kristiansand.

For å finne andre kandidater fra distriktet, må man se langt nedover på listen. Nominasjonskomiteen foreslår Odd Arne Ougland fra Audnedal på 45. plass og Roger Abusland fra Lyngdal på 47. plass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...