Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Holdt lekestue på hjemmebane

LEDELSE: Her tar hjemmelaget ledelse 1–0 da Peder Sanden på et vis lurer ballen ut av hendene på keeper. Foto: Per Thime

Randesund var sjanseløse, keeper var trolig svimmel og Lyngdal gjorde akkurat som de ville. Espen Hægeland & resten laget knuste gjestene fra Kristiansand.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Lyngdal er igjen på tabelltopp og pyntet skikkelig på plussmålene da Randesund ble slått sønder og sammen i ettermiddagens kamp på stadion.

Hjemmelaget ledet 5–0 etter den første omgangen og ga seg ikke for det sto 7–1. Og det var ikke et mål for lite.

Keepertabber

Det var på ingen måte Randesunds keeper som var banens beste spiller. På de tre første scoringene til Lyngdal var han svak - og må ta stor del av ansvaret for at Lyngdal ledet 3–0 etter bare 23 minutter.

Det første målet var Peder Sandens, som var oppe i en duell med keeper. Sanden ble kreditert målet, men det kunne også virke som keeper mistet ballen ned på banen og at den trillet over streken.

Mål er imidlertid mål, og det ble flere.

LETT: Lyngdal holdet lekestue med gjestene i første omgang. Her scorer Sander Lundegaard nærmest liggende og øker til 5–0 i første omgang. Foto: Per Thime

Espen Hægeland vet hvor målet står, og han økte til 2–0 etter 18 minutter etter nok en dårlig klarering fra keeper. Bare fem minutter senere var det klart for 3–0. Ole Kristian Fuglestad scoret sitt aller første seriemål for Lyngdal etter overgangen fra Farsund. Han viste også i den første omgangen at dette er en spiller å satse på.

Flere ganger viste han fine detaljer og var en trussel i gjestenes forsvar.

Sjanseløse

Gjestene fra Kristiansand var sjanseløse i første omgang. Laget hang overhodet ikke sammen. Bedre ble det ikke da Peder Sanden scoret sitt andre for dagen. 4–0 sklei han over målstreken.

Og da Sander Lundegaard sørget for 5–0 ni minutter før pause var det totalt sluttkjørt for gjestene. Hjemmelaget dominerte og gjorde akkurat som de ville.

Tok tid

I andre omgang var det fortsatt hjemmelaget det dreide seg om. Den første halvtimen skapte de et par sjanser, men uten å score.

Etter 73 minutter fikk Lyngdal corner. Espen Hægeland slår det, og Morten Sanden header kontant i mål. Da var det 6–0, og ikke over.

Tre minutter senere var det Lyngdals målkonge sin tur. Espen Hægeland med godt over 200 mål scoret og la på til 7–0.

Rett før slutt reduserte gjestene til 7–1.

Flere mål ble det ikke, men det var mer enn nok. Lyngdal var best i absolutt alt, lekte seg til en komfortabel seier og topper tabellen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...