Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Her stjeler Skoland regnbueflagget på nytt

FLAGGSTJELING: Jan Skoland firer og stjeler regnbueflagget fra Rådhusparken for annen gang fredag. Foto: Lars Rekaa

For annen gang er regnbueflagget fjernet fra flaggstanga til Lyngdal rådhus.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2018 kl 14:32

OVERHØVLING: Det var tidligere i dag, fredag, at flagget ordfører Jan Kristensen heiste i anledning Skeive sørlandsdager, ble fjernet fra flaggstanga ved Lyngdal rådhus.

Overfor Lyngdals Avis bekrefter Jan Skoland at det var han som fjernet regnbueflagget.

Etter at Lyngdal kommune hadde skaffet fram et nytt regnbueflagg, ble det også heist. Men Skoland kom tilbake og tok også dette flagget.
– Det begynte med at en person kom opp på kontoret og ga meg en overhøvling. Jeg fikk beskjed om at hvis ikke jeg fjernet flagget, ville vedkommende gjøre det selv, forteller Kristensen til Lyngdals Avis.

Ordføreren sa nei, men kort tid etter var flagget borte. Etter hvertfikk kommunen tak i et nytt flagg som ordføreren heiste foran Rådhuset.

Les også: Jan Skoland i konfrontasjon under hijab-rettssak

– Vedkommende fjernet flagget, men klarte ikke å endre mitt standpunkt i denne saken. Jeg har forøvrig fått mye støtte for flaggheising.

Skoland begrunner sine handlinger med sitt religiøse syn. Han mener regnbueflagget er ulovlig ifølge Bibelen. Han mener han har rett til å fjerne flagget av samme grunn.

Denne gang ble politiet varslet om det Skoland foretok seg, men han hadde forsvunnet fra stedet da patruljen kom fram. Saken blir nå anmelst fra kommunens side.

PÅ PLASS: Ordfører Jan Kristensen heiste flagget, og det skal henge i flaggstanga til lørdag. Foto: Jan Kristensen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...