Her er det sjeldent å se el-biler

PARKERING: Resten av parkeringsplassen er full, men el-biler parkerer knapt på anviste plasser, som det er åtte av ved rådhuset. Ingen av disse tre bilene lkører på strøm. Foto: Per Thime

Ved rådhuset er det åtte parkeringsplasser/ladepunkt for el-biler. Mens parkeringsplassen som oftest er full så står de nevnte plassene tomme - eller er i bruk for vanlige biler.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

EL-BILER: De fleste er enig om at den nye parkeringsplassen utenfor rådhuset ser bra ut.

Utfordringen flere har er å finne ledig parkering, for det er som oftest alltid fullt - på dagtid, innenfor kontortid.

Man kan parkere i åtte timer, eller en arbeidsdag.

På samme parkeringsplass er det også reservert åtte parkeringsplasser for el-biler. Plassene er en del i bruk, men ikke av el-biler.

– Ja det er flere som har bemerket dette, og mange benytter seg av disse, uten å være el-bil, sier ordfører Jan Kristensen til Lyngdals Avis.

Dermed er det i overkant mange parkeringsplasser for el-biler utenfor rådhuset i øyeblikket. Ordføreren tror at behovet vil komme, men han utelukker ikke en endring.

– Det har også kommet frem ønske om de nærmeste P-plassene til rådhuset burde vært merket med kundeparkering, slik at besøkende på Rådhuset var sikret plass. Det er noe vi får se videre på.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...