Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Her endte A-finalen for hjemmehåp

UTENFOR: Kim Åvar Meland fra Konsmo måtte se resten av A-finalen fra tribunen. Her endte nemlig hans finale. Foto: ALLE BILDER: PER THIME

Flere av førerne fra Konsmo gjorde det bra under helgens NM-runde på hjemmebane. Bra gjorde og Kim Åvar Meland det, men i A-finalen endte han ut av banen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2019 kl 16:54

RALLYCROSS: - Det er noe dritt når det skjer i finalen, men jeg ble ikke skadet og ser heller frem mot neste løp, sa han etter å ha blitt sjekket i en ambulanse.

Kim Åvar Meland var en av tre lokale førere som tok seg til A-finalen i Supernasjonal klasse 4 - kanskje den gjeveste. Best av dem var det Tor Henning Tisland som gjorde det. Han kjørte inn til 3. plass i finalen. Fredrik Ågedal ble nummer fem.

Godt med tilskuere

PUBLIKUM: Mange hatt møtt frem da NM-runden i rallycross ble arrangert på Konsmo.

Rundt 2000 tilskuere har vært til stede på helgens arrangement. Lørdag var det rundt 500, mens det i dag trolig var opp mot 1500 tilskuere i solskinnet.

I juniorklassen var hjemmehåpet også i år Trond Simen Larsen. Han kjørte godt hele helgen, men tapte litt terreng i A-finalen. Men ikke mer enn at han kjørte inn til en fin 2.plass. Martin Stenberg, NMK Hadeland vant klassen.

Andrine Rafoss ble nummer seks.

I Supernasjonal klasse 1 var det Per Magne Svardal som skulle representere arrangørklubben i A-finalen. Svardal kjørte over målstreken til 3. plass. Vinner ble Asgeir Taraldsen fra NMK Melhus.

Måtte bryte

I rallycross er deet flere klasser man kjører. Thomas Haagensen fra arrangørklubben kjørte i klasse 3, og kom seg til finalen.

Der fikk han etter hvert problemer mer bilen og måtte bryte løpet.

I klassen for shortcar var det Joakim Ågedal fra NMK Konsmo som representerte. Disse små, men raske bilene suste rundt banen, runde etter runde. Konsmo-føreren gjorde det vgodt i A-finalen og kjørte inn til 3. plass.

SHORTCAR: Joakim Ågedal fra NMK Konsmo ble nummer 3. i klassen, shortcar. Foto: Per Thime

For alle resultater, klikk deg inn her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...