Har engasjert prosjektleder for museum

MUSEUM OG PARK: Som dette kan det se ut når museum og park blir ferdig.

Det går stadig fremover når det gjelder Anne-Cath. Vestly Museum og Knertenland. Nå er prosjektleder funnet, og Kiersten Kaufmann har god erfaring på området.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Det siste nye er at vi har funnet en som skal utvikle hele prosjektet videre. Kiersten Kaufmann har blant annet 14 år med erfaring fra Dyreparken i Kristiansand, sier Atle Homme til Lyngdals Avis.

Foreløpig er det ikke opprettet noen juridisk organisasjon for verken museum eller for Knertenland. I første omgang er Kaufmann derfor engasjert gjennom Rosfjord Strandhotell.

- Hun har de siste fem-seks årene vært plansjef for Dyreparken i Kristiansand, det vil si at hun har vært ansvarlig for utviklingen av nye attraksjoner og implementering av disse, fortsetter Homme.

Møter

Allerede i neste uke blir det flere møter om Anne-Cath. Vestly Museum. Det som er tenkt som både aktivitetshus og museum, i to bygninger. Mormors hage skal det også bli plass til. Men så er det hele også en del av planene med å realisere Knertenland. Regionens egen temapark. Nå blir Kaufmann den sentrale i tiden fremover.

- Dette ser vi virkelig fram til. Det blir hennes ansvar å utvikle innholdet, skape en park for barn og voksne som er unik og spennende, og etter Anne-Cath. Vestly sine verdier, sier Homme.

40 millioner kroner

Det er flere som allerede har bidratt til finansiering av Anne-Cath. Vestly Museum i Lyngdal. Både Farsund, Lyngdal og Kvinesdal kommuner er med på laget, i tillegg til fylkeskommune og staten. For 2018 ble det bevilget 10 millioner kroner over statsbudsjettet - som et engangsbeløp.

Det betyr at man er over 40 millioner kroner i det første steget mot realisering. Det er satt et mål om 50 millioner kroner.

- Dette skal vi få til, det er jeg ikke i tvil om, har Atle Homme og Gaute Ubostad tidligere sagt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...