Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Hanket inn fra Nashville

MUSIKK: Fredag kommer Kinsey Rose til Lyngdal. Foto: kinseyrose.com

Kinsey Rose stiller med en kraftfull stemme når hun fredag kommer til Fat Tire Garage. Det blir country to helger på rad.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LIVE: - Dette er noe vi selvfølgelig ser frem til. Dette er nemlig en meget bra artist som spiller, sier Rudolf Danielsen, innehaver av puben i Alleen.

Kinsey Rose er en bereist artist, og senest deltok hun på en stor festival i Frankrike, nemlig på Festival Country Rendez Vous, hvor det var flere tusen tilhørere som møtte opp.

Reisende i musikk

- At hun kommer her til oss er bra. Hun har i de siste ukene vært rundt i Norge, blant annet i Telemark, forteller pub-sjefen.

Det er altså fredag kveld du kan se den amerikanske artisten. Etter en runde på google kunne vi selv se at dette er en artist som har gitt ut flere album og hun har i tillegg en flere videoer på ulike nettstder.

ARTIST: Kinsey Rose turnerer i Norge og Lyngdal er ett av stedene hun stopper. Foto: kinseyrose.com

Lokal musikk

- Og ikke nok med det, også neste helg blir det countrymusikk. Da er det Lyngdals egen Morgan Lee Lehne som kommer.

Det ligger med andre ord godt an for de musikkinteresserte i sommer, for snart er det også livemusikk i Alleen, hver fredag i juli.

https://www.youtube.com/watch?v=FAaDTUBT4rU&list=RDEMWiU6tiPIeGeJeehUMc3EJA&index=3

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...