Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Svak start ødela for damene

LOKALOPPGJØR: Lyngdal spilte mot Borhaug i lokaloppgjør. Foto: Per Thime

Lyngdals damer fikk en fryktelig start på lokaloppgjøret hjemme mot Borhaug. Hele 12 minutter tok det før laget scoret sitt første mål. Men de var nære å snu - og ledet med tre mål rett før slutt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HÅNDBALL: De første elleve minuttene av lokaloppgjøret mot Borhaug var det ikke noe som fungerte hos Lyngdals damelag.

Dårlige avslutninger, tekniske feil og et Borhaug-lag som gjorde nesten som de ville innledningsvis.

Over 12 minutter tok det før hjemmelaget scoret sitt første mål i kampen. Da ledet Borhaug 5-0.

Bedret seg

Selv om det tok tid så ble det bedre. 1-9 ble til 10-12. Da så det mye bedre ut, men så fikk Borhaug to raske mål, og gikk til pause med ledelse 14-11. Det var absolutt ingen umulig oppgave Lyngdal hadde foran seg de siste 30 minuttene.

SCORER: Sarah Farbrot Sakariassen og Lyngdal havnet bakpå mot Borhaug. Foto: Per Thime

Og det ble da også en del bedre. 11-14 ble etter hvert utlignet til 16-16. En god periode innledningsvis i andre omgang sørget for det.

Og jentene i rødt hadde slettes ikke tenkt å gi seg. Den fryktelige starten av første omgang var glemt, og jentene begynte å male på. Og når i tillegg skuddene traff mellom stengene - da blir det mål.

Kvarteret før slutt sørget Sarah Farbrot Sakariassen for at det sto 20-20, men det stoppet ikke der.

Så bra ut

Lyngdal scoret i denne perioden fire mål på rad og kom plutselig foran i målprotokollen.

Da det sto 22-20 trodde det fleste av de rundt 60 tilskuerne på seier til hjemmelaget.

Foto: Per Thime

Men det gikk ikke slik, selv om laget ledet 25-22 med fem minutter igjen å spille. Borhaug slet seg tilbake i kampen, hjemmelaget bommet i angrep og åpnet opp bakover.

Dermed scoret gjestene tre mål de siste minuttene mens hjemmelaget var ferdige i målprotokollen.

Det endte med poengdeling, 25-25 i Lyngdalshallen.

5. divisjon håndball

Lyngdal – Borhaug 25–25 (11–14)

Lyngdals lag: Isabell Berntsen, Ema Fazlagic, Alma Lauen Klungland, Mathilde Lokhorst Klungland, Solveig Årnes (1), Sofie Naterstad (1), Lotte Stangeland (4), Martine Tveit Kragholm (1), Ane Tesaker (5), Sarah Farbrot Sakariassen (7) og Ingrid Haukalid (6).

Toppscorer Borhaug:M. Lode (7)

Utv: Lyngdal 1x2 min, Borhaug 6x2 min + rødt kort (I. Årsland).

Dommere: Jan Ove Larsen og Kåre Larsen

Tilskuere: 60

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...