Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Håkon var «hare» på Bislett

FRIIDRETT: Håkon Mushom fra Lyngdal var den som satte farten på den nasjonale 1500 meteren på Bislett. Foto: Erlend Haddeland

Håkon Mushom fra Lyngdal tok seg av jobben som «hare» på den nasjonale 1500 meteren på Bislett i kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2018 kl 06:12

FRIIDRETT: Det er i kveld det er den store kvelden for friidrett i Norge. Bislett stadion er mer eller mindre fullsatt og forventningene er store til flere utøvere.

Lokal deltakelse er det også, eller har vært.

Tidligere i kveld var det nemlig nasjonal klasse på 1500 meter som ble løpt. Til det løpet var lyngdølen Håkon Mushom påmeldt - som den som skulle sette farten i feltet.

Seks rekorder

Den første runden tok han teten som han skulle og løp runden på 59:27, mens han på den andre runden noterte rundetiden 1:00:19.

Etter det var han ferdig med kveldens økt i solskinnet i Oslo. Vinner av den nasjonale 1500 meteren ble danske Andreas Lindgren på tiden 3:43:51, noe som også var personlig rekord.

I feltet var det seks løpere som satte personlige rekorder.

NM i snøballkasting

På Bislett ble det også arrangert NM i snøballkasting. Med snøballer liggende på fryselager gjennom vår og sommer var det forventninger også der. Sindre Netland representerer Lyngdal IL og hadde fått klarsignal for å være med.

Da mesterskapet ble arrangert var det to omgang og Sindre kastet best i det første kastet. Konkurransen var for deltakere som er 12, 13 eller 14 år.

Netland kastet nesten 40 meter, men det første kastet ble målt til 39.88 meter. I hans andre kast fikk han lengden 32.88.

Det gjorde at han ble nummer 10 i konkurransen. Vinneren kastet 58,56 meter, og het Christopher Becklund.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...