Grindheim kjørte over KSi i andre omgang

10 MÅL: Line Telhaug scortet 10 mål – to av dem fra sjumeteren. Foto: Lars Rekaa (arkivfoto)

Det sto 12-14 til pause. Men da Grindheim hadde gjort seg ferdig med bortekampen mot KSI, sto det til slutt 24-31.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2018 kl 17:35

HÅNDBALL: Erter en liten justering av forsvaret i pausen, kjørte Grindheim-jentene regelrett over hjemmelaget i annen omgang.

Line Telhaug ble toppscorer. Hun dundret inn 10 mål, to av dem fra sjumetersmerket.

Les også: Line scoret 11 ganger da Grindheim vant

Når Elisabeth Thorsland, Camilla Falkevik og Anne Regine Hultin puttet på fem hver, hadde Kristiansand-laget lite å stille opp med.

Fra 6-0 til 5-1

– Vi la om forsvarsspillet litt i pausen, fra 6-0 til 5-1. Det ga umiddelbart uttelling, forklarer Grindheim-trener Espen Løland til Lyngdals Avis.

– Samtidig begynte jente å sette sjansen i mål, samtidig som de gjorde færre personlige feil. Vi møtte et godt lag, men vant komfortabelt til slutt, sier han.

Grindheim har flere sentrale spillere skadet. I deres fravær tar ungjentene ansvar.

– Anne Regine Hultin scoret for eksempel fem mål i går, mens Sunniva Løland scoret to, sier han.

Skader

Skader og barn i magen gjør det vanskelig for treneren å sette sammen et toppet lag for tiden.

– Anvor Tveiten er gravid. Det er selvsagt hyggelig, men gjør det litt vanskeligere for oss. Søsteren hennes, Eline Tveiten, sliter med skulderen, og har vært ute de to siste kampene, forteller Løland.

Søsteren hans, Anne Løland, sliter dessuten med en korsbåndskade.

– Heldigvis har mange av de yngste spillerne våre tatt solide steg framover, sier Espen Løland.

Nummer to

Etter kampen i Gimlemoen idrettshall ligger Grindheim fortsatt på andreplass på tabellen, ett poeng etter Våg 2. Begge lag har 18 kamper. Det har også Giv Akt på tredjeplass, men laget fra Lindesnes har bare 26 poeng.

Les også: Grindheim sliter i opprykkskampen etter tap

Våg spilte hjemme i Aquarama tirsdag, og vant overraskende knapt 31-27 over MHI.

Neste kamp for Grindheim blir også en bortekamp, mot AK28 2, i Odderneshallen på onsdag. Våg 2 møter Søgne hjemme i Aquarama på tirsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...