Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Gospelkoret ga tilbake

FULLTREFFER: Lyngdal gospelkor og dirigent Anne-Margrethe Storaker sikret suksessen lørdag kveld. Foto: Media Sør

Lyngdal gospelkor lovet å gi tilbake. Det gjorde de lørdag kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GOSPELKONSERT: Et fullsatt Lyngdal kirkesenter fikk oppleve Lyngdal gospelkors første egne julekonsert, og for en opplevelse!

Kor, band og solister leverte høy kvalitet av både kjente og ukjente julesanger. De fikk høre vakre juleballader, julesanger fra kjente artister som Whitney Houston, Mariah Carey og Kirk Franklin, og juleevangeliet presentert i power-gospelformat.

Alt klaffet

Ved god hjelp av sponsorer og publikum, fikk koret samlet inn en betydelig sum til hjelpeorganisasjonen Link Child Foundation. Grunnleggeren av LCF, Hanna Charlotte Hananger fra Lyngdal, deltok på konserten og fortalte litt om arbeidet de gjør for barn og mødre i Mbale i Uganda.

– Vi er utrolig fornøyde med resultatet av konserten. Både det musikalske, publikumsoppslutningen og pengene vi fikk samlet inn. Vi hadde veldig god oppbacking fra et fantastisk band. Koret var i toppform, og solistene leverte nydelige prestasjoner. Det var en helt fantastisk og spesiell kveld, sier dirigent Anne-Margrethe Storaker.

Tilhørerne jublet

Publikum var også fornøyd.

- Dette er noe av det beste jeg har hørt, kommenterte en publikummer som hadde tatt turen fra Mandal for å få med seg konserten.

- Jeg kommer tilbake neste år, sa flere andre.

Lyngdal gospelkor har ennå ikke spikret planene framover, men flere konserter lover de at det blir.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...