Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

- Godt fornøyd rallyfører etter første NM-runde

6.PLASS: Det ble en fin debut i den gjeveste klassen i Rally for Søren Snartemo. Foto: Benjamin A. Ward

Søren Snartemo ble nummer seks og var med det godt fornøyd med innsatsen

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

RALLY: - Etter en litt prøvende start pÅ den første fartsetappeN, ble tempoet gradvis økt, jo mer kjent Søren ble med hvordan bilen oppførte seg. Inn til første service var det kun et stort smil å se fra mannskapet. Etter tre etapper kjørt viste resultatlisten 6 plass totalt. Alt gikk altså etter planen.

Det skriver teamet til audnedølen i en pressemelding etter den første runden av Rally-NM.

Les også: Godt kjørt i den grommeste klassen

Snartemo ble nummer seks sammenlagt, men ikke alt gikk helt som det skulle. På den aller siste etappen lå han an til å kapre 5. plassen sammenlagt. Det skilte nemlig bare i underkant av to sekunder mellom Snartemo og Kenneth Johnsrød.

- Det startet i høyt tempo med god kontroll, men mittveis på etappen var veien litt overbrøytet, og farten var nok i høyeste laget. Bilen driftet ut og tok tak i brøytekanten. På mirakuløst vis klarte Snartemo å få bilen på veien uten at det måtte måkes, konsentrasjonen fikk seg en knekk samtidig som rutene dugget igjen av all snøen.

SNØFØRE: Søren Snartemo leverte, men var også utenfor veibanen på den siste etappen. Foto: Oliver Alfredsen

Og til mål kom han og kartleser og det ble til en fin sjetteplass på resultatlisten.

- Teamet tar med seg denne erfaringen til neste NM runde, Rally Hadeland som kjøres allerede om to uker. Målet er da å knappe innpå enda noen sekunder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...