Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Gir seg på topp i idrettskretsen

GIR SEG: John Stensland er inne i det fjerde året som leder av idrettskretsen. – Nå får unge krefter slippe til, sier han. (Arkivbilde)

John Stensland er inne i sitt fjerde år som kretsleder i Vest-Agder Idrettskrets. Det holder, for nå sier han stopp.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

IDRETTSKRETSEN: - Det er på tide å slippe ungdommen til, sier Stensland til Lyngdals Avis.

Avgjørelsen er på ingen måte dramatisk. Den er veloverveid, understreker han.

- Idrettskretsen skal omorganiseres og også slås sammen mellom Vest- og Aust-Agder fra 1.1.2019.

Mer tid

Derfor mener han det også er greit å gi seg nå.

- Jeg er jo snart 72 år, og så blir det fint med mer fiske, turer og så har jeg jo fotballen da, fortsetter han.

I tillegg vil det også komme en runde eller tre med golf, også det en hobby. John har 27 i handicap.

- Og hvem vet, kanskje er det noen andre som kan bruke meg til noe? humrer han.

Aktiv pensjonist

For det er altså ikke snakk om å sette seg ned i stolen og lese de fem daglige papiravisene.

- Jeg er vant med et aktivt liv, det er bare å spørre kona om det.

I disse dager går det på oppsummering av sesongen i fotballen. A-laget gjorde det godt og ble nummer to, mens damene gjorde det enda bedre og vant 3. divisjon.

Godt mottatt

- Etter at vi ansatte Jan Ove Pedersen som trener og sportslig leder, har vi fått gode tilbakemeldinger. Mange synes dette er spennende. Når det gjelder damene, vet vi ennå ikke helt hva som skjer. Det er aktuelt å trekke laget fra spill i 3. divisjon - og grunnen er unge spillere som heller kan spille i den nye J17-serien.

Det er en avgjørelse som ikke er tatt, og Lyngdals Avis kjenner til at flere i klubben mener det er feil å trekke laget fra spill i 3. divisjon.

Andre klubber

- Når det gjelder A-laget for herrer, blir det også spennende. Farsund rykket opp og det samme gjorde Mandalskameratene. Vi har fått henvendelser fra begge klubber om interesse for våre spillere.

Hvilke spillere det er snakk om, ønsker ikke Stensland å si noe om.

- Når det gjelder egen klubb. har Tore Kristensen sagt seg villig til å være en slags konsulent i starten når Jan Ove Pedersen kommer. Kristensen er godt oppdatert på spillere i distriktet og vi kommer helt sikkert til å kontakte noen med tanke på overgang til Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...