Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Går mot rekordstor påskeomsetning i Handelsparken

– Vi setter nok ganske klar rekord, sier leder av Handelsparken senter Tom Andreas Hestås. – Spinnvilt, sier Coop-sjef Agnar Narvestad om besøkstallene i påska. – Eventyrlig handel i Alleen, sier leder av markedsforeninga.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2017 kl 21:44

Dagen før skjærtorsdag har det vært en voldsom trafikk i Handelsparken på Rom.

Bilene har nærmest kjørt kolonne i Fiboveien, oppover mot handlesenteret og de mange butikkene man finner i området.

– Vi setter nok ganske klar rekord, sier leder av Handelsparken senter Tom Andreas Hestås til Lyngdals Avis.

Videoen over viser påsketrafikken i Alleen og Handelsparken onsdag ettermiddag.

Tallene

SENTERLEDER: Tom Andreas Hestås. Foto: Erlend Haddeland

Handelsparken senter måler fra fredag og til og med lørdag påskeaften.

– Det er det vi har operert med de siste årene. Sånn som det ligger an nå, ligger vi ni prosent foran den forrige rekorden i antall besøk, sier han. Jeg blir veldig overrasket om det ikke blir rekord når påsken er ferdig og vi teller opp, sier Hestås.

Han forteller om en besøksprognose på 12-13 000 mennesker i årets påskesesong.

– Jeg antar at det blir et sted mellom 7-10 prosent vekst fra forrige rekord hvis påskeaften slår til slik vi forventer at den gjør, sier Hestås.

Coop-sjef: – Spinnvilt

BUTIKKSJEF PÅ COOP OBS: Agnar Narvestad. Foto: Erlend Haddeland

Coop Obs har det virkelig vært trøkk, kan varehussjef Agnar Narvestad bekrefte.

– Det har bare vært helt spinnvilt. Fryktelig moro, rett og slett. Vi har fått en enormt god uttelling på påskehandelen. Alt av bestillinger har klaffet, sier han begeistret.

Han hadde anslagsvis 30 personer på jobb fra morgenen denne onsdagen.

– Vi måtte bare stålsette oss for at i dag blir det bånn gass, og vi skulle sørge for at kundene ble fornøyde. Vi hadde kø på åtte kasser i dag, og køen strakk seg sikkert helt fra kassa og bort til byggavdelingen. Kundene var happy, og det gikk fort unna. Vi produserte vanvittig bra i dag, sier han og får ikke fullrost sine ansatte nok.

Nå venter noen rolige helligdager i skjærtorsdag og langfredag, før det braker løs igjen på påskeaften.

– Lørdag kommer til å bli enormt intens, sier Narvestad og plasserer onsdag denne uken som en av de aller beste besøksdagene i varehusets historie i Lyngdal.

Alleen: – Eventyrlig handel

Også i Alleen meldes det om svært gode tall.

– I sentrum har det også vært en eventyrlig handel i går og i dag, kommenterer Thor Ove Aas i Lyngdal Markedsforening.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...