Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Gamle og nye lyngdøler møttes på Hovden

FERIE PÅ HOVDEN: Maria Kolnes fra Vanse, Tønnes Seland fra Audnedal og Inger Jenett Naglestad fra Lyngdal ferierer i sammen på Hovden denne vinterferieuka. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Denne uka har det vært vinterferie i Agder. For mange hører snø og ski med til vinterferien. Vinterdestinasjonen Hovden er et populært feriemål for mange.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HYTTETUR: Både audnedøler og lyngdøler er samlet på hyttetur på Hovden denne uka.

En vennegjeng har feriert sammen i vinterferiene i 12 år på rad, og har tidligere vært på Eikerapen og i Trysil. Dette er gjengens fjerde år på Hovden.

Hyttekos

– Det beste med ferien er å ha fri, og kose seg med gode venner, sier Inger Jenett Naglestad

til Lyngdals Avis.

– Vi går litt på langrenn, og renner på slalåm. Ellers spiller vi mye kort, og spiser mye god mat. Maten er det tidligere ordfører i Audnedal, Tønnes Seland, som disker opp med, sier hun.

Stort tilbud

Hovden har noe å by på for de fleste, et flott alpinsenter og fine skiløyper samt masse annet å gjøre.

I sentrum er det to både butikker og gode restauranter. Ellers kan man ta turen til et flott badeland med spa, og skøytebanen som ligger rett ved.

Escape room

Ola Tobias Eikeland og Lila Abrahamsen fra Lyngdal tilbringer også ferien på Hovden, på Hovden Resort.

GOD MAT: Ole Tobias Eikeland og Lila Abrahamsen koser seg med god mat på café Furumo på Hovden. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

– Til nå har vi kjørt litt slalåm, og senere i dag skal vi prøve Escape Room, som de har her. Det blir spennende, sier Lila til Lyngdals Avis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...