Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

G13 sørget for at pokalen ble i Lyngdal!

TIL TOPPS: Lyngdals G13 gikk helt til topps, og kunne juble over pokalen. Foto: Privat

Etter kampen kunne laget juble hemningsløst.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Lyngdal Cup er over for denne gang. For arrangørklubben endte det med en A-finaleseier og ett A-finaletap.

Arrangørene kunne også konstyatere at nok en gang var ett av Sørlandets største dugnadsprosjekter vel i havn. Og at tusenvis av gutter og jenter kunne reise fornøyde hjem etter den etter hvert tradisjonsrike fotballturneringen i Lyngdal.

Finalene

To av Lyngdals Egne lag spilte seg helt fram til finalen.I G13-klassen gikk Lyngdal 3 hele veien, og senket Bryne 1. Lyngdal 3 vant til slutt 3–1 etter en strålende finale.

I G14-klassen møtte Lyngdal 1 Hægebostad. Det endte med 0–1-tap etter en jevn kamp.

I de andre finalene var det ikke lokale lag. Begge jentefinalene gikk som rene rogalandsoppgjør.

I Jenter 14 var det sogar to lag fra samme klubb som møttes. Etter en tett kamp seiret til slutt Bogafjell 2 over Bogafjell 1 med sifrene 1–0.

I finalen i J13-klassen spilte Torvastad mot Moi 1. Kampen endte 0–2.

I J14-klassen møtte Lyngdal 1 Bryne 1 til bronsefinale. Den kampen endte 3–3 etter ordinær tid, og 8–7 etter straffekonkurranse.
De øvrige bronsefinalene ble spilt slik:

  • J13: Voll 1 – Riska 1 3–0.
  • G13: Midtbygden 1 – Farsund 1 1–3.
  • G14: Varhaug 1 – Bryne 1 0–3.

De øvrige resultatene finner du her!

Grei avvikling

Avviklingen av kampen har gått greit gjennom hele turneringen. De øvrige kamopene var ferdig så tidlig at turneringsledelsen valgt å skyte fram finalekampene med flere timer.

Les også: Einar (81) håper på jubileum i Lyngdal Cup

Les også: Slitne og svette, men moro likevel

Les også: Han er den yngste dommeren

Les også: Flott parade og god stemning

Les også: De spilte for sin døde klassevenninne

Lyngdal Cup har blitt en tradisjon i sommer-Lyngdal. Turneringen er åpen for gutte- og jentelag med spillere fra 10 til 14 år.

Lyngdal IL har omfattende tilbud til deltakerne. Lagene velger selv om de skal overnatte og bespises i arrangørklubbens regi, eller om de vil ordne slikt på egen hånd. Flere av skolene i byen er tatt i brukl som overnattingssteder.

Lyngdal IL legger også til rette for at foreldre skal kunne finne overnatting når de følger sine unge talenter på cup.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...