Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Frps ordførerkandidat: Vi ønsker eldrekontakt i Lyngdal kommune

ØNSKE: Unni Nilsen Husøy (Frp) ønsker eldrekontakt i den nye kommunen. Foto: Arkivfoto

Unni Nilsen Husøy er Frps ordførerkandidat. Hun vil jobbe for en kommunal eldrekontakt i nye Lyngdal kommune.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

DEBATTINNLEGG: Det er utrolig gledelig at vi nå får på plass et nasjonalt eldreombud, en hjertesak for Fremskrittspartiet og en seier for alle landets eldre. ​

Men Lyngdal FrP har enda større ambisjoner og vil opprette en kommunal eldrekontakt for alle våre eldre i vår nye kommune. ​

En eldrekontakt vil kunne spille en viktig rolle som talerør for eldre og pårørende, og skal sørge for å sette eldreomsorgen på dagsorden.

Samtidig vil en eldrekontakt kunne få en viktig rolle med å sørge for at eldres rettigheter blir ivaretatt, og at eldre i kommunen får de tjenestene de har krav på. ​

Mange eldre opplever ikke å få det tilbudet eller hjelpen de har krav på. Dette går utover eldres helse, mestring, trivsel og trygghet i hverdagen.

Hvis tilbudet svikter står de pårørende og eldre i dag alene i kampen mot systemet. Sånn skal vi ikke ha det i Lyngdal kommune.​

Vi ønsker å styrke tilbudet til de eldre, gjøre hverdagen enklere for de pårørende og ta på alvor de bekymringene vi mottar om kommunens tilbud og andre utfordringer de eldre opplever i hverdagen.

En kommunal eldrekontakt vil kunne bistå i dette viktige arbeidet, og gi alle våre eldre en trygg og verdig alderdom.​

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...