Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Friluftsskole for Audnedal-elever

TELT: Deltakerne på friluftsskolen vil bli tilbudt en teltovernattting hver. Foto: Avisen Agder (arkivfoto)

Det skal arrangeres friluftsskole for skoleelever i Sveindal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SVEINDAL: Inviterte er skoleelever i Åseral, Audnedal, Marnardal, Mandal og Lindesnes.

Nylig ble sommerens siste tilbud lyst ut. Det skal arrangeres i Sveindal, lengst nordøst i Audnedal, i dagene 7. til 10. august.

Tidligere på sommeren skal det arrangeres friluftsskole i Harkmark i Mandal (25.-28. juni og Spangereid i Lindesnes (26.-29. juni.

Viktigst å ha det gøy

Det blir dessuten en friluftsskole til i Mandal, i dagene 6. – 10 august.

Det viktigste er å ha det gøy sammen ute i friluft, skriver Flir i invitasjonen.

På programmet står blant annet padling og andre vannaktiviteter, endags ekspedisjon i området. Underveis står kart og Friluftsloven på læreplanen.

10 til 13 år

Dessuten: Livet i fjæra, fiske- og båtknuter, hvordan ferdes på og ved vann på en tryggmåte, fiskemetoder og fisketyper. Og hva gjør vim med fisken når bvi har fanget den? Enkel matlaging på tur står også på programmet. Dessuten frivillig overnatting ute i telt den siste natta.

Friluftsskolen er åpen for elever i alderen 10 til 13 år. Deltagerne må fylle 10 år i 2018.

Det er lagt opp til en egenandel på 400 kroner (halv pris for søsken). Egenandelen omfatter enkel lunsj hver dag i fire dager, middag på torsdagen samt instruktører og utstyr.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...