Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fotballproffer med lite spilletid

SPILLETID: Stefan Strandberg spiller for russiske FC Krasnodar. Foto: FC Krasnodar

Mathias Rasmussen spiller ofte, mens Stefan Strandberg (bildet) har så langt spilt mest for Krasnodars B-lag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2018 kl 14:10

FOTBALL: Eman Markovic, Julian Ryerson, Stefan Strandberg og Mathias Rasmussen. Det er fire proffer fra Lyngdal som alle spiller fotball i utlandet.

Her er en liten oversikt over hvor mye de forskjellige spillerne har vært på banen denne sesongen.

Julian Ryerson meldte overgang fra Viking til den tyske klubben Union Berlin i sommer. 26 august debuterte han i serien da laget vant 4–1 hjemme mot FC St. Pauli. Ryerson fikk da første minutt på banen.

Etter det har det ikke blitt veldig mye mer. 22 september ble det ett minutt mot Arminia Bielefeld mens det i helgens kamp ble fire minutter hjemme mot Holstein Kiel. Det var en kamp Ryersons lag vant 2-0.

Union Berlin er i øyeblikket på 4. plass i 2. Bundesliga med 13. poeng.

Mathias Rasmussen er den spilleren som oftest er på banen. Unggutten spiller for FC Nordsjælland.

Etter ti seriekamper står 20-åringen oppført med 345 minutter på banen, hvor tre kamper er fra start.

Lyngdølen har ikke scoret i serien så langt, men står med en målgivende mot Vendsyssel FF i slutten av juli.

Stefan Strandberg spiller i russisk fotball, men det er lite overskrifter å finne om lyngdølen.

FK Krasnodar er klubben, men så langt denne sesongen har det blitt mest kamper for klubbens B-lag. Der er han registrert med spill 19 september i oppgjøret mot Spartak Moskva 2. Strandberg spilte da første omgang.

Strandberg skulle vært med i troppen da laget spilte cupkamp mot FC Avangard Kursk i forrige uke (vant 2–0), men ifølge klubbens nettsted ble Strandberg ikke med på grunn av skade.

Eman Markovic er siste ut. Zrinjski Mostar i Bosnia er klubben for den tidligere Lyngdal-spilleren. Også han forsvant fra norsk fotball i sommer, da han forlot Molde til fordel for Bosnia og det regjerende mesterlaget.

Etter 12 seriekamper har Markovic vært på banen i tre av dem, én fra start og i to kamper har han kommet inn som innbytter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...