Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fotballbrødet er servert

FOTBALLBRØD: Det skal være grovt brød når Lyngdal IL Fotball lanserer sitt eget brød. Fra venstre ser vi Matheo (10), Aurora (13), Hedda (10), Daniel (13) og Shonaba (13). Foto: Per Thime

Det ligger an til gode inntekter for fotballgruppa i Lyngdal IL. Torsdag morgen presenteres nemlig lagets nye brød - fotballbrødet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SALG: Fem butikker i Lyngdal har foreløpig sagt ja til å selge Lyngdals fotballbrød. Det betyr at det ligger gode inntekter og venter, for de aller fleste spiser nemlig brød.

– Vi er spent på hvordan dette kommer til å slå an. Samtidig er det testet godt ut, så vi er optimister, sier Stig Ronny Foss i fotballgruppa.

Grovt brød

Her er det ikke snakk om loff, men et grovbrød.

– Det blir nok dette jeg skal ha som niste på skolen, sa 10 år gamle Matheo Risbakken Ekeland.

Han er også en av fem unge spillere som er avbildet på brødposen. Sammen med Aurora (13), Hedda (10), Daniel (13) og Shonaba (13) ligger de alle an til å bli kjente ansikter i Lyngdal.

BRØDMAT: Matheo Risbakken Ekeland tester ut det nye brødet, dagens før salget begynner. Foto: Per Thime

Vi snakker muligens om kjendiser - brødkjendiser.

God inntekt

Det er bakeren Kim Larsen som står bak det grove brødet.

– Han har strukket seg langt for å lage det rette brødet og kjøpt inn brødposer i store mengder. Brødet har en særdeles god duft og smak. Det er grovt og holder seg ferskt noen dager, sier John Stensland, leder av fotballgruppa.

Hvor mye fotballgruppa kan tjene på brødet vet man ikke, men det er potensiale. For hvert brød som selges går det fem kroner rett til fotballgruppa, av den vanlige salgsprisen.

– Det er ikke slik at dette brødet er dyrere, men vi får fem kroner ut fra den ordinære prisen. Hvor mye vi kan få inn på dette vet jeg ikke, men jeg ser ikke bort i fra at det kan komme opp i 100 000 kroner i løpet av ett år, sier Stig Ronny Foss.

GODT: Både Aurora og Hedda testet det nye brødet til fotballgruppa i Lyngdal IL. Foto: Per Thime

Foss legger til:

– Dette vil gi klubben et økonomisk bidrag for å holde kontingent og treningsbidrag lavest mulig for barn og unge som ønsker aktivitet i byen vår.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...