Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fornøyd leder i Handelsparken

FORNØYD SJEF: Senterleder Tom Andreas Hestås ved Handelsparken senter beskriver Black Friday som en suksess, men rekord på dagen ble det ikke. Foto: Arkivfoto

Det ble ikke rekord på Black Friday, men uka gikk unna - for Handelsparken omsatte for 17 millioner kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2018 kl 09:40

HANDEL: – Vi hadde et mål for selve Black Friday om å nå over ti millioner kroner i omsetning. Det klarte vi nok ikke, men vi er heller ikke langt unna, sier senterleder i Handelsparken, Tom Andreas Hestås.

Men forbedringen på ukesbasis er klar.

Færre butikker

En av årsakene til at det neppe ble rekord, er at det dette året er to færre butikker i Handelsparken enn i fjor. I tillegg er det flere butikker som ikke gjør opp omsetningen før etter ei uke.

– På ukebasis ser vi derimot ut til å komme over 17 millioner kroner, noe som er en forbedring på cirka fem prosent fra fjoråret, til tross for at det altså er to færre butikker i senteret.

Litt ned - og opp

Det er nemlig sånn at konseptet Black Friday er godt utvannet. Nå kjører flere butikker konseptet fordelt over en hel uke, fra mandag til lørdag.

– På kundebesøk er det noe av det samme, et lite fall på selve dagen, men mer trafikk resten av uka som dermed økte knappe tre prosent fra i fjor. Og med større gjennomsnitt på handlekurven, blir det en god vekst for Black Friday/Week-perioden, men litt mer spredt over uka enn tidligere.

Kommet for å bli

Og uansett om man liker det ikke. Det amerikanske konseptet er ganske sikkert kommet for å bli. Det er allerede blitt en viktig dag for flere.

– Jeg er svært godt fornøyd med både besøk og omsetning. Konseptet står seg bedre enn forventet mot både utvanning og voldsom konkurranse, spesielt fra nettet. Og vi kommer til å satse kraftig på Black Friday også neste år, avslutter en godt fornøyd leder i Handelsparken i Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...