Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Flott innsats i Danmark

VANT: Lyngdals J14-lag vant turnering i Danmark. Foto: Privat

Flere fotballag fra Lyngdal har vært på turnering i Danmark. Ett lag gikk helt til topps.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TURNERING: Fotballagene reiste til Gistrup, like utenfor Aalborg for å spille kamper.

En god langhelg ble benyttet, og innsatsen var god fra alle lag.

Jubelscener

Som vanlig når man er i Danmark er det gode baner det spilles på. Vi skal komme med mer om turneringen i papiravisen, men vi ta med noen jubelscener.

Videoen over er nemlig etter finalen som Lyngdal vant for J14-laget sitt. 4-1 i finalen mot Aalborg KFUM var et utmerket resultat.

Lyngdal stilte med fire lag i turneringen. For mer detaljer, klikk deg inn her.

DANMARK: Dette er Lyngdals G14-lag. Foto: Morten Lindland

Bronsefinale

Lyngals G14-lag spilte søndag bronsefinale mot Vigør. Guttene kjempet godt, men det var Vigør som vant kampen 2-0, og da ble det 4.plass på laget fra Lyngdal.

Lyngdal G14-2 lag gjorde spilte siste kamper lørdag. Mot Randesund 2 ble det seier 2-0 i plasseringskampen. Dermed ble laget nummer ni i turneringen.

BANER: Det står ikke på baneforholdene når det er fotballturnering i Danmark. Foto: LKB-CUP

Også klubbens 12-årslag for gutter deltok i turneringen. I gruppespillet ble det en seier og to tp, mens det i plasseringsspillet ble 0-4 mot Vigør i den siste kampen. Dermed ble laget nummer 12 i sin klasse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...