Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Flere visste ikke om avgangen til oppvekstleder

VISSTE IKKE: Tønnes Seland fra Bygdelista visste ikke hva han skulle svare da han fikk spørsmål om oppvekstsjefen i Audnedal sin avgang.

Da kommunestyret i Audnedal hadde møte kom det overraskende på flere at oppvekstleder Even Schau gir seg i jobben fra 1. august.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITIKK: Bygdelistas Tønnes Seland ba rådmannen informere om avgangen til lederen for oppvekst. Seland hadde blant annet fått spørsmål fra Lindesnes sin journalist om avgangen, men kunne ikke svare, for han visste ikke noe, skriver avisen.

Det var Lindesnes som meldte først om avgangen, men i ettertid viste det seg at avtalen ble skrevet under allerede i begynnelsen av februar.

Rådmann Kjell Olav Hæåk sa dette til kommunestyret:

- Det dere har lest i avisen er offentlig, og det er det samme jeg kan si her. Han slutter fra 1. august. Det er inngått en avtale. Bakgrunnen for at han slutter vil jeg ikke kommentere. Dette var offentlig fra i går, derfor har dere ikke fått informasjon om det.

Hæåk ville heller ikke si om Schau har sagt opp jobben selv eller om han har blitt bedt om å slutte.

Det har den siste tiden vært skrevet om mobbesaker ved skoler på Konsmo og Byremo. Her har ikke oppvekstlederen uttalt seg.

Rådmann vil heller ikke kommentere om avgangen har noe med de sakene å gjøre. Heller ikke ordfører Reidun Bakken (KrF) ønsker å uttale seg overfor Lindesnes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...