Flere lokaloppgjør venter for damene

KLAR FOR KAMP: Trener Anders Birkeland gleder seg til å komme i gang. Foto: Per Thime

Førstkommende tirsdag starter damene serien. Denne sesongen er det 3. dividsjon som gjelder. Det betyr en hel rekke med lokaloppgjør, men i en litt amputert serie.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2018 kl 14:17

SERIESTART: I 3. divisjon er det nemlig bare syv lag som har meldt seg på. Lyngdal hadde to påmeldte, men 2-laget ble trukket for noen uker siden.

- Nå ble det dessverre sånn, men det er klart det blir lite med å spille 12 kamper. Heldigvis har vi spillere hos damene som også spiller på vårt J19-lag, sier trener Anders Birkeland. Dermed blir det samlet sett et godt kamptilbud.

Både han og jentene er klare for å komme i gang. Denne uka gjøres de siste forberedelsene unna, for det er serien som teller, ikke treningskamp mot et godt guttelag fra Lyngdal - som var den siste testen.

LES OGSÅ: Spiller på samme tid som herrelaget

- Guttelaget er veldig bra, og jentene får virkelig kjørt seg. Når serien er i gang på tirsdag skal vi være klare, fortsetter han.

JENTENE: Her er noen av jentene samlet på trening bare noen dager før alvoret starter. Lyngdals damelag er et ungt lag i sesongen 2018.

20 spillere

Etter sesongen i fjor trakk Lyngdal seg fra videre spill i 2. divisjon. En av årsakene var for få spillere som ønsket en slik satsing. Nå er hverdagen lokalfotball og 3. divisjon, men med flere interessante oppgjør, som mot Kvinesdal og Flekkefjord. Men først ut er Donn 2 på hjemmebane førstkommende tirsdag.

- Nå er det 20 motiverte jenter som er treningsvillige. I 3. divisjon er det nok, men vi vet at det til høsten også blir noe frafall på grunn av skole. Vi har fått inn fire nye spillere, dem er vi fornøyd med. Vi går en spennende sesong i møte.

Favoritter

Motstandere i serien er Donn 2, Flekkefjord, Gimletroll 2, Kvinesdal, Randesund og Vindbjart 1.

- Jeg er litt usikker på hvilket lag som er favoritt, men jeg er ganske sikker på at vi kommer til å være helt i toppen av tabellen.

Hvis jeg skal ta med andre lag så tror jeg Randesund blir bra, men se også opp for Flekkefjord og Kvinesdal. Da var vel de fleste nevnt, humrer treneren.

Trenger rutine

Gjennomsnittsalderen for damelaget er ikke høy. De aller fleste jentene spiller også for J19-laget. På sidelinjen på en av de siste treningene sto Maren Njerve. Hun står for rutinen og er en spiller som det er behov for på banen.

TALENT: Elise Vindheim har vært en del skadet i vinter, men er trolig klar når laget serieåpner mot Donn 2 i neste uke.

- Hun blir klar til tirsdag, sier treneren, men nei.

- Jeg blir ikke det og det er usikkert hvor lang tid det tar før jeg er på banen igjen. I mellomtiden er jeg med som assistenttrener.

De er nemlig et bra team rundt laget. Anita Drageland Stakkeland er også med som trener, så det skal ikke stå på trenerapparatet, heller ikke denne sesoingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...