Fire mål og klubbrekord!

FIRE MÅL: Connie Fredbo scoret fire mål og er oppe i 140 scoringer som seniorspiller i Lyngdal. Det er rekord for kvinner. Foto: Per Thime

Connie Fredbo scoret fire mål da Lyngdal vant 6-3 hjemme mot Gimletroll 2. Det betyr også at Fredbo har scoret 140 mål som seniorspiller i klubben.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2018 kl 23:00

REKORD: 140 scoringer har altså Connie Fredbo nå notert seg for på seniornivå i Lyngdal. Det er rekord blant damene, og hun har bare Espen Hægeland foran seg. Han passerte 200 mål da han mandag scoret to mot Vindbjart.

Foto: Per Thime

Men damene spilte altså i kveld og vant 6-3 mot Gimletroll 2. Det var imidlertid gjestene som startet scoringsorgien.

Et innlegg etter åtte minutter ble beinet i mål, men det varte ikke lenge. Tre minutter senere ble det nemlig utligning til 1-1.

Tett som hagl

Connie Fredbo gjorde sitt første av fire mål da hun fikk ballen i beina og satte den via stolperota og i mål.

Det var bare så vidt begynt. Første ble det 2-1 da Tonje Reiersdal scoret for hjemmelaget etter tretten minutter, men gjestene utlignet igjen syv minutter senere, ved Helle Emanuelsen.

Foto: Per Thime

Det ble altså en målrik kamp, men spesielt god var den ikke. 3-2 ordnet Connie Fredbo da hun fra skrått hold satte ballen mellom beina på Gimletrolls keeper.

Fire minutter før pause trygget samme spiller ledelsen til 4-2 etter å ha rundet keeper og enkelt satte ballen mellom stengene. Det holdt seg til pause, men det var ikke over.

Fortsatte

Lyngdal har hatt en god start på sesongen. Laget har scoret mange mål, og flere ble det i andre omgang.

Men innledningsvis og i deler av omgangen var det gjestene som presset hjemmelaget. Etter 62 minutter fikk de uttelling da Tuva Takvam reduserte og laget var bare målet bak.

I Lyngdal har derimot hjemmelaget en real måltyv. Connie Fredbo økte ledelsen til 5-3, og da var det spilt i 69 minutter.

Det hele ble avsluttet 14 minutter før slutt. Selma Nissen Dragland fastsatte sluttresultatet til 6-3.

Hjemmelaget vinner fortjent, men uten å dra frem storspillet. Laget er på topp av tabellen og mye tyder på at det er der laget kommer til å være utover i sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...