Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

FIL med overgangsforespørsel om Holmen og Lundegaard. – Ikke aktuelt, svarer spillerne

FORTSETTER I RØDT: Magnus Holmen og Sander Lundegaard utelukker en retur til moderklubben Farsund IL. (Fotomontasje: Erlend Haddeland)

FIL-trener Jostein Ekeland har prøvd å lokke spillerne tilbake til moderklubben.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Ekeland bekrefter at klubben har sendt en forespørsel til Lyngdal om Magnus Holmen (19) og Sander Lundegaard (18) siden de er farsundsgutter.

– Jeg ville gjerne sett dem i FIL for å hjelpe oss i 5. divisjon. Jeg tror Lundegaard hadde hatt bedre av å spille fast i 5. divisjon enn å sitte på benken i 4. divisjon. Holmen har spilt mye for Lyngdal, så det blir vanskelig. De er farsundsfolk, så håper de følger hjertet. Vi har en god treningskultur her nå og har lyst til å rykke opp. Det hadde vært fin å ha alle de gode fra Farsund på samme lag, så jeg har et håp, sier Ekeland.

Avkrefter retur

Overfor Lyngdals Avis bekrefter begge spillerne at en retur til moderklubben ikke er aktuelt for øyeblikket.

– Jeg har sagt det ikke er aktuelt. Jeg tar et nytt år her i Lyngdal og er klar for det, sier Holmen.

– Nei, jeg blir værende i Lyngdal. Det er avgjort, bekrefter Lundegaard.

Dermed spiller farsundsguttene også i rødt kommende sesong.

Skjønner Lyngdal-valget

Allerede før Lyngdals Avis kontakter de aktuelle spillerne, gir Ekeland klart uttrykk for full forståelse dersom spillerne velger å bli i Lyngdal.

– Jeg skjønner godt hvis de vil være i Lyngdal! Lyngdal er jo den beste laget i Lister og har det de siste årene, så jeg har ingen problemer med å forstå at de heller vil være i Lyngdal, sier FIL-treneren.

Spiller ikke for Lyngdal i 2019

Magnus Holmen legger ikke skjul på at han trives hos rødtrøyene.

– Det første året har vært utrolig gøy og lærerikt. Jeg trodde ikke på forhånd at de skulle være så gøy, så jeg angrer ikke, sier midtbanespilleren.

2018-sesongen blir den siste på en liten stund for Holmen. Årsaken er at han skal i militæret i januar 2019 og mister dermed hele sesongen 2019-sesongen. Han er derimot klar til å bidra for fullt kommende sesong.

– Målet personlig blir å komme i bedre form, bli fast og bidra med flere målpoeng. For laget sin del blir målet å kjempe i toppen. Helst opprykk, sier Holmen.

Lundegaard har ikke ønsket å gi ytterligere kommentarer enn en bekreftelse på at han fortsetter i Lyngdal i 2018.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...