Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fantastisk opphenting av Lyngdal 2

BEDRE HUMØR: En betenkt Magnus Aunevik på Lyndal 2-benken forrige sesong. Etter mandagens kamp har han grunn til å smile! Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Det sto 0–4 til pause. Da fløyta gikk for full tid hadde Lyngdal 2 utlignet!

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: – Veldig gøyal start på sesongen! sier Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik.

– Generelt sett kan vi jo si at vi vil vinne alle kamper hjemme og helst ikke slippe inn fire mål, men da vi først kom under 0-4 til pause, var følelsen veldig god da vårt fjerde satt i kassa og dommeren blåste av kampen et par minutter senere.

Lokalderby

Mandag kunne Lyngdal 2 ønske Giv Akt 2 velkommen til sjettedivisjonskamp på Lyngdal stadion.

Det ble en forrykende kamp. Til pause sto det 0–4.

Opphentingen

Men i annen omgang løsnet det for hjemmelaget. Først satte Aleksander Hindersland et innlegg fra Stian Fuglestein i nota. Kort tid etter fikk han en ball fra en Giv Akt-spiller. Den satte han også kontant i mål.

Så fikk Kjell Ivar Chiong Øvsteland et innlegg fra Jibril Kedir Muhamed. 3–4!

Før Stian Fuglestein avsluttet målfesten etter et innlegg fra Karsten Kristian Kristiansen.

Optimist

– Vi har fått flere treninger med høy kvalitet og en rekke treningskamper inn mot sesongen i år, så jeg er forsiktig optimist for kampene fremover, sier Aunevik til Lyngdals Avis.

– Vi er en ganske tynn stall og er avhengige av å låne spillere fra junior 2, men så lenge vi ikke er uheldige med skader, kan dette bli helt topp!

Utover i kampen virket det som Giv Akt 2 ble mer slitne enn lyngdølene, samtidig som Lyngdal 2 fant mer ut av det offensive spillet.

– Mens vi ikke følte at 0-4 nødvendigvis var helt rettferdig til pause, føltes det som vi dominerte fullstendig i andre omgang, sier Magnus Aunevik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...