Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Exbo starter avdeling i Lyngdal

UTVIDER: Fra åpningen av Flekkefjord sparebank i Postgården i Lyngdal. Nå kommer også eiendomsmegler i tilknytning til banken. Foto: Lars Rekaa

Flekkefjord Sparebank og Exbo Sørlandet har inngått en samarbeidsavtale om eiendomsmeglertjenester i Lyngdal og Farsund.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Det er flekkefjæringen Kristoffer Munksgaard som skal jobbe med base i Lyngdal.

Exbo er en privateid meglerkjede med ni kontorer på Sørlandet.

Postgården

Rett etter påske flytter firmaet inn hos Flekkefjord Sparebank, i bankens lokaler i Postgården i Lyngdal. På denne måten ønsker partene å dra nytte av spisskompetansen begge har, på bank og på megling.

– Flekkefjord Sparebank har et sterkt fokus på å skape gode kundeopplevelser, og har sammen med Exbo en klar ambisjon om å levere et trygt og godt tilbud til boligkjøper og selger. Samlokalisering skal sikre at de kundene som ønsker partene som bank- og meglerforbindelse, opplever en enkel og mer effektiv prosess, sier banksjef Jan Kåre Eie i Flekkefjord Sparebank.

Aktørene

Exbo Sørlandet er en meglerkjede etablert i 2004. Siden oppstarten har de vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet, med meglere som har lang erfaring fra bransjen.

Flekkefjord Sparebank er en selvstendig lokal sparebank som ble etablert i 1837. Siden har banken utviklet seg i takt med endringene i lokalsamfunnet, og etablert totalt fem salgskontorer i distriktet, blant annet i Lyngdal. Felles for begge er målsetningen om å bidra til en positiv utvikling i distriktet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...